Soneva Fushi - Maldivi - Daleke destinacije - Honeymoon putovanja

Soneva Fushi ******

Daily Tour 7/10/14 noći
Kunfunadhoo, Maldives Maldivi Tour Guide: Soneva Fushi ******
Lokacija
Nalazi se na ostrvu Kunfunadhoo koje je sa oko 1,4 km x 400 m jedno od najvećih ostrva na Maldivima, okružen prelepom plažom sa bujnim zelenilom. Aerodrom Male nalazi se na oko 113 km, oko 35 minuta hidroavionom.
Sadržaj hotela

Hotel: Hotel je prilogođen tropskoj vegetaciji i odlikuje se rustičnim ali ipak savremenim ambijentom, izvrsnom uslugom i opuštajućom atmosferom. Pored glavnih restorana “Down to Earth” i “Mihiree Mitha” na raspolaganju su još dva A-la-carte restorana. Gourmet – restoran “By the Beach” sa odličnom japansko – korejskom kuhinjom i najboljim vinima kao i restoran “Fresh in the Garden” koji svakodnevno služi jela od sastojaka iz sopstvene organske bašte. Poseduje i dva bara, podrum vina, sladoled, butik, juvelir, bioskop na otvorenom, biblioteku, CD/DVD najam i besplatni Wi-Fi.

Crusoe Villa: oko 235 m² (od toga spoljašnji deo oko 156 m²),  dvospratni bungalovi u prirodi obezbeđuju privatnost i direktan pristup plaži (10 – 25 m, u zavisnosti od položaja), u prizemlju je prostrani dnevni prostor, otvoreno kupatilo sa kadom i dva spoljašnja tuša u vrtu, fen, bade – mantil, TV (samo za DVD), Hi – Fi sistem sa zvučnicima u dnevno – spavaćem delu i delu u kupatilu, CD/DVD plejer, telefon, besplatni Wi-Fi, klima, plafonski ventilator, mini – bar, aparat za kafu/čaj, sef i privatni vrtni deo. Stepencie vode do galerije, gde su spavaći prostor i dodatni WC. Na prvom spratu nalazi se veliki balkon sa “Dining Table” i paviljon sa dnevnim ležajem. Bicikli su na raspolaganju.
Soneva Fushi Villa: oko 395 m² (od toga spoljašnji deo oko 315 m²), kao Crusoe Villa, u prizemlju, sa većim kombinovanim dnevno – spavaćim prostorom, većim i luksuznijim kupatilom u vrtu i velikom terasom.
Crusoe Villa with Pool: oko 235 m² (od toga spoljašnji deo oko 156 m²), kao Crusoe Villa, sa privatnim bazenom.
Soneva Fushi Villa Suite with Pool: oko 594 m² (od toga je spoljašnji deo oko 498 m²), kao Soneva Fushi Villa, sa privatnim bazenom.

Zabava: Atelje za duvanje stakla.

Zabava za decu: Klub za decu “The Den” za decu od 5 godina, otvoren je od 10 – 13 i od 14 – 18 sati. U ponudi su i soba sa lego kocicama, muzička soba, bazen i 8 m visok piratski brod.

Sport & fitness: Uračunato: fitnes, časovi joge, teniski teren sa osvetljenjem, odbojka na plaži, stoni tenis, surfovanje, katamaran i kajak. Uz doplatu: skijanje na vodi i wakeboard.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion / Pun pansion / All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na ostrvu Kunfunadhoo koje je sa oko 1,4 km x 400 m jedno od najvećih ostrva na Maldivima, okružen prelepom plažom sa bujnim zelenilom.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!