Soneva Fushi - Maldivi - Daleke destinacije - Honeymoon putovanja

Soneva Fushi ******

Paket aranžman 7/10/14 noći
Kunfunadhoo, Maldives Maldivi Tour Guide: Soneva Fushi ******
Lokacija
Nalazi se na ostrvu Kunfunadhoo koje je sa oko 1,4 km x 400 m jedno od najvećih ostrva na Maldivima, okružen prelepom plažom sa bujnim zelenilom. Aerodrom Male nalazi se na oko 113 km, oko 35 minuta hidroavionom.
Sadržaj hotela

Hotel: Hotel je prilogođen tropskoj vegetaciji i odlikuje se rustičnim ali ipak savremenim ambijentom, izvrsnom uslugom i opuštajućom atmosferom. Pored glavnih restorana „Down to Earth“ i „Mihiree Mitha“ na raspolaganju su još dva A-la-carte restorana. Gourmet – restoran „By the Beach“ sa odličnom japansko – korejskom kuhinjom i najboljim vinima kao i restoran „Fresh in the Garden“ koji svakodnevno služi jela od sastojaka iz sopstvene organske bašte. Poseduje i dva bara, podrum vina, sladoled, butik, juvelir, bioskop na otvorenom, biblioteku, CD/DVD najam i besplatni Wi-Fi.

Crusoe Villa: oko 235 m² (od toga spoljašnji deo oko 156 m²),  dvospratni bungalovi u prirodi obezbeđuju privatnost i direktan pristup plaži (10 – 25 m, u zavisnosti od položaja), u prizemlju je prostrani dnevni prostor, otvoreno kupatilo sa kadom i dva spoljašnja tuša u vrtu, fen, bade – mantil, TV (samo za DVD), Hi – Fi sistem sa zvučnicima u dnevno – spavaćem delu i delu u kupatilu, CD/DVD plejer, telefon, besplatni Wi-Fi, klima, plafonski ventilator, mini – bar, aparat za kafu/čaj, sef i privatni vrtni deo. Stepencie vode do galerije, gde su spavaći prostor i dodatni WC. Na prvom spratu nalazi se veliki balkon sa „Dining Table“ i paviljon sa dnevnim ležajem. Bicikli su na raspolaganju.
Soneva Fushi Villa: oko 395 m² (od toga spoljašnji deo oko 315 m²), kao Crusoe Villa, u prizemlju, sa većim kombinovanim dnevno – spavaćim prostorom, većim i luksuznijim kupatilom u vrtu i velikom terasom.
Crusoe Villa with Pool: oko 235 m² (od toga spoljašnji deo oko 156 m²), kao Crusoe Villa, sa privatnim bazenom.
Soneva Fushi Villa Suite with Pool: oko 594 m² (od toga je spoljašnji deo oko 498 m²), kao Soneva Fushi Villa, sa privatnim bazenom.

Zabava: Atelje za duvanje stakla.

Zabava za decu: Klub za decu „The Den“ za decu od 5 godina, otvoren je od 10 – 13 i od 14 – 18 sati. U ponudi su i soba sa lego kocicama, muzička soba, bazen i 8 m visok piratski brod.

Sport & fitness: Uračunato: fitnes, časovi joge, teniski teren sa osvetljenjem, odbojka na plaži, stoni tenis, surfovanje, katamaran i kajak. Uz doplatu: skijanje na vodi i wakeboard.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion / Pun pansion / All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na ostrvu Kunfunadhoo koje je sa oko 1,4 km x 400 m jedno od najvećih ostrva na Maldivima, okružen prelepom plažom sa bujnim zelenilom.
Pošaljite upit za cenu

Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!