St. Regis Mauritius - Mauricijus - Daleke destinacije

St. Regis Mauritius ******

Special Tour 7/10/14 noći
Le Morne Peninsula, Coastal Road, Mauritius, Le Morne, Mauritius Egzotične destinacije Tour Guide: St. Regis Mauritius ******
Lokacija
Resort se nalazi na prelepoj lokaciji, na jugozapadu poluostrva Le Morne, sa istoimenim uzvišenjem u njegovoj zaleđini. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 70 km.
Sadržaj hotela

Hotel: Hotel raspolaže sa 5 odličnih restorana, sa bogatom kulinarskom ponudom. U “Le Maonir” možete uživati u kreolskim i francuskim specijalitetima (u formi švedskog stola), dok se u restoranu “Boathouse Grill” služe grill specijaliteti. U ponudi je i “Atsuko” sa japanskim jelima i južnoazijski a-la-carte restoran “Floating Market”. Dodatno su tu i “1904 Bar”, “The Boathouse Bar”, butik, biblioteka, bioskop, besplatan Wi – Fi u celom resortu.

Hotel raspolaže sa 172. sobe.

Junior Suite: oko 65 m2 (od toga spoljašnji deo oko 10 m2 ), stilski i luksuzno uređeni, kupatilo sa kadom, odvojeni tuš, WC, bade-mantil, fen, telefon, radio, TV, DVD plejer, besplatan Wi – Fi, iPod/Multimedia Station, mini-bar, sef, klima, plafonski ventilator, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasa, pogled na baštu, 24 h usluge ličnog batlera.
Ocean Junior Suite: oko 65 m2 , kao Junior Suite, bočni pogled more.
Beachfront Junior Suite: oko 75 m2 , veća terasa, direktno na plaži.
Oceanview Manor House Suite: oko 146 m2, kao Junior Suite, prostran, u glavnoj zgradi, sa masažnim ležaljkama u kupatilu, balkon, pogled na more.
Beachfront St. Regis Suite: oko 100 m2, kao Beachfront Junior Suite, sa odvojenim dnevnim i spavaćim delom, balkon ili terasa.
Oceanview Manor House Grand Suite: oko 214 m2, kao Oceanview Manor House, sa odvojenom dnevnom sobom.
Beachfront St. Regis Grand Suite : oko 150 m2 (od toga 45 m2  spoljašnji deo), kao Beachfront St. Regis Suite, još veći sa potpuno opremljenim spoljašnjim delom sa dnevnim ležajem.

Zabava: Povremeno muzika uživo u večernjim satima, bioskop.

Deca: Omiljeni Kite Flyers Kids Club za decu od 4 do 12 godina, otvoren je od 9 do 12 h.

Sport & fitness: Uključeno: kajak, kanu, teniski teren, windsurfing, jedrenje, snorkling, čamac sa staklenim dnom, joga, meditacija. Uz doplatu: kite surfing, ronjenje i golf.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Polupansion


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD-MAURICIJUS

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Mauricijus sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Mauricijus

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/mauricijus/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Resort se nalazi na jugozapadu poluostrva Le Morne, sa istoimenim uzvišenjem u njegovoj zaleđini. Aerodrom Mahebourg udaljen je oko 70 km. 
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!