Summer Island Resort - Maldivi - Daleke destinacije

Summer Island Resort ****

Daily Tour 7/10/14 noći
North Malé Atoll, Maldives Maldivi Tour Guide: Summer Island Resort ****
Lokacija
Hotel se nalazi u Severnom Male Atolu, na peščanoj plaži ostrva Ziyaaraifushi, 34km od aerodroma Male. Transfer sa aerodroma do/iz hotela se obavlja brzim brodićem (vožnja oko 45min).
Sadržaj hotela

Hotel: Raspolaže sa 156 soba raspoređenih u prizemnim paviljonima, bungalovima i vilama; ima recepciju na otvorenom sa krovnom konstrukcijom od drvenih greda i trske, peščanom podnom podlogom, glavni restoran “Samuga” sa peščanom podnom podlogom (servirani pansionski obroci za goste smeštene u sobama tipa Garden i Superior, kao i porodice sa decom mladjom od 15 godina koje borave u Vilama), restoran “Hiya” (pansionski obroci servirani za goste preko 15 godina koji su smešteni u sobama tipa Premium Beach Villa i Water Villa), a la carte restoran “Avi”, bar Nevi sa peščanom podnom podlogom, infinity spoljašnji bazen, spa centar (masaža, nega lica i tela), prodavnicu, pristup Wi – Fi internetu.

Garden room: oko 38 m², nalaze se u unutrašnjosti i u neposrednoj blizini glavnog restorana. Opremljene su u modernom stilu, dekorisane svetlim bojama i imaju poluotvoreno kuaptilom. U svom sastavu imaju aparat za pripremu kafe ili čaja, klima uređaj, telefon, TV, sef, hladnjak i terasu sa pogledom na vrt. Kupatila imaju tuš, WC, fen za kosu.
Superior Vista room: oko 41 m², nalaze se na samoj plaži u zgradama sa četiri jedinice na prvom spratu. Imaju isti sadržaj kao i garden sobe uz dodatni balkon sa ležajem za dnevni odmor.
Superior beach room: oko 41 m² , nalaze se u prizemlju zgrade sa četiri jedinice i imaju terasu.
Superior bungalows: oko 40 m² nalaze se u bungalovima u prizemlju, svaki sa dve jedinice.
Premium Beach Villas: oko 45 m² , nalaze se na samoj plaži i imaju poluotvorenu kupaonicu sa jacuzzi kadom i odvojenim tušem, aparat Nespresso, DVD player i mini bar.
Water Villas: oko 45 m² , slične su kao i Premium Beach ville, podignute iznad vode i imaju zatvorenu kupaonicu, uvučen stakleni prozor za posmatranje podvodnog sveta i terasu sa ležaljkama i direktan pristup moru.

Zabava: U večernjim časovima organizovane su zabave.

Sport & fitness: Stoni tenis, odbojka na pesku, badminton, bilijar, fitnes centar. Uz doplatu je oprema za ronjenje sa maskom, ronjenje, jedrenje na dasci, katamaran, kanu, parasailing, kajak, skijanje na vodi, spa centar.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Polupansion / Pun pansion / All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Hotel se nalazi u Severnom Male Atolu, na peščanoj plaži ostrva Ziyaaraifushi, 34km od aerodroma Male. Raspolaže sa 156 soba.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!