Sun Island Resort & Spa - Maldivi - Daleke destinacije

Sun Island Resort & Spa ****

Daily Tour 7/10/14 noći
Alif Dhaal Atoll, Maldives
Lokacija
Resort se nalazi na ostrvu Nalaguradihoo, veličina ostrva je 1,6km x 440m. Aerodrom Male je udaljen oko 113km, transfer se obavlja oko 20 minuta unutrašnjim letom i transfer brzim brodom oko 10min. Lep i prostran resort idealan za ugodan odmor u opuštenoj atmosferi, nudi veliki broj aktivnosti.
Sadržaj hotela

Hotel:

Ukupan broj soba je 458
Standard Beach Bungalow: oko 21 m² (136), nalazi se u prvom redu do plaže. Sadržaj: kupatilo sa tušem/wc, fen, SAT TV, telefon, klima, ventilator na plafonu, aparat za čaj i kafu, mini bar, sef, pogled na plažu i more.
Superior Beach Bungalow: oko 26 m² (218) opremljeni isto kao Standard Beach Bungalov, sa kadom i spoljnim tušem.
Sunset Villa: oko 26 m², kao Superior Beach Bungalow, na strani zalaska sunca.
Sun Villa: oko 30 m², opremljene kao Beach Bungalow, okruženi tropskom vegetacijom u unutrašnjosti ostrva, iPod punjač i kada.
Water Bungalow: oko 32m² (64), opremljeni isto kao Superior Beach Bungalow, nalaze se na stubovima iznad vode, komforni, sa driektnim pristupom moru.

Zabava: Disko večeri, folklor šou i živa muzika u glavnom baru.

Sport & fitness: Odbojka na plaži, košarka, stoni tenis. Uz doplatu fitnes centar, tenis, skvoš, bilijar, wind surfing, jet ski i pecanje na pučini. Ronjenje od plaže do unutrašnjosti grebena (udaljen oko 350m), oprema za ronjenje se doplaćuje. Na ostrvu postoji škola ronjenja.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
All Inclusive

Kulinarsku ponudu sa specijalitetima iz celog sveta možete probati u nekom od 7 restorana: ,,Sun Star’’ sa tajlandskom kuhinjom, ili ,,Zero’’ koji će Vas razmaziti svojom zdravom kuhinjom i jelima napravljenim od domaćih sastojaka. Tu su još i 5 barova, kao i bazen sa odvojenim dečijim bazenom, juvelir, razne prodavnice. Besplatan Wi-Fi internet u lokalima ,,Golf Bar’’, ,,Main Bar’’ i ,,Coffee Shop’’.

* Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem.

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

 

Sun Island Resort & Spa se nalazi na ostrvu Nalaguradihoo, veličina ostrva je 1,6km x 440m. Aerodrom Male je udaljen oko 113km.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!