Tauren Spa Hotel - Kaprun - Zimovanje 2019 / 2020

Tauren Spa Hotel ****

Special Tour 7 noći
Tauern Spa Str. 1, 5710 Kaprun, Austria Austrija Tour Guide: Tauren Spa Hotel ****
Lokacija

Hotel TAUERN SPA 4* se nalazi između Kapruna i Zell am Sea. Ispred hotela je stanica ski bus-a koji vozi do žičare u Kaprunu udaljene oko 1,5 km i žičare Areibahn u Zell am See-u udaljene oko 4 km.

Sadržaj hotela

Smeštaj: Hotel ima ukupno 138 soba, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, mini bar, radio, telefon, SAT TV, internet priključak i sef.

Dvokrevetna Premium 2+1 soba sa dodatnim krevetom za 2-3 osobe

Savremene po dizajnu, ove sobe su površine 31 m² sa balkonom i impresivnim pogledom na planine. Zasebno kupatilo, odvojeno stilskim staklenim pregradama, sa kadom ili tušem i zasebnim WC-om.

Sadrži: LCD TV sa kablovskim i satelitskim programima, besplatni wi-fi pristup internetu, mini bar koji se svakodnevno obnavlja sa besplatnim bezalkoholnim pićima, peškiri, bade mantil i papiče za kupanje, sa sefom i fenom u kupatilu.

Sadržaj: Pored restorana i bara hotel ima lobby bar, TV salu, internet centar, igraonicu, vinski podrum, skijašnicu i parking. Spa centar se prostire na 10 000 m2 sa 13 različitih sauna, parnih kupatila, ekskluzivni spa prostor sa predivnim panoramskim pogledom i staklenim bazenom. Gosti mogu da se zabave i igrajući stoni tenis, stoni fudbal ili biijar.

Usluga
Polupansion


SOPSTVENIM PREVOZOM

CENA OBUHVATA:
  • Smeštaj u hotelu na bazi polupansiona.

 

CENA NE OBUHVATA:
  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
  • individualne troškove.

Sopstveni prevoz

1. dan – Dolazak hotel, smeštaj posle 15h.
2. dan – poslednji dan – Boravak u hotelu na bazi polupansiona. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Napuštanje soba do 9h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA:
– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

NAČIN PLAĆANJA:
Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 15 dana pre početka putovanja; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina); Platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.Plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.12.2019. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 10.,20. i 30. u mesecu). Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Discovery Travel”. Cena za “Rani Buking“ je važeća (po uslovima hotela) samo uz uplatu od 50% do 100% od ukupne cene aranžmana kod većine hotela.

 

Hotel TAUERN SPA 4* se nalazi između Kapruna i Zell am Sea. Ispred hotela je stanica ski bus-a koji vozi do žičare u Kaprunu i žičare u Zell am See-u.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!