The Sun Siyam Iru Fushi - Maldivi - Daleke destinacije

The Sun Siyam Iru Fushi *****

Daily Tour 7/10/14 noći
Maldives Maldivi Tour Guide: The Sun Siyam Iru Fushi *****
Lokacija
Nalazi se na ostrvu Iru Fushi oko 800 m x 300 m veličine. Aerodrom Male udaljen je oko 170 km, oko 35 minuta unutrašnjim letom i još 45 minuta brzim brodom.
Sadržaj hotela

Hotel: Odlikuje se gustom, tropskom vegetacijom, oko 1 km dugačkom plažom od belog peska, koja lagano pada ka prelepoj laguni. Na ostrvu se nalazi 14 restorana i barova sa velikim izborom internacionalnih specijaliteta – pored glavnog restorana Iru Buffet Restaurant (internacionalni, maldivski) sa live cooking stanicama, tu su i Flavours na vodi, koji dodatno poseduje i vinski podrum – mesto posebno prikladno za privatne gourmet večere. Islander’s Grill na plaži, specijalizovan je za spremanje jela sa roštilja, “The Trio” na vodi uslužuje jela mediteranske kuhinje. U “Bamboo” restoranu možete probati vijetnamsku kuhinju. Pored toga hotel ima i kafić “La Cremeria”, entertainment lounge, infinity bazen, bazen sa delom za decu, butik, biblioteku, iznajmljivanje CD/DVD-a, Wi – Fi.

Beach Villa: oko 125 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo), zasebne vile, uređene u nesvakidašnjem dizajnu. Otvoreno kupatilo sa tušem, WC, đakuzi kada, iPod stanica, odvojeni spoljni tuš, fen, bade – mantil, TV, CD / DVD uređaj, telefon, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini – bar, aparat za čaj / kafu, besplatan internet, Nespresso aparat (uz doplatu) i sef. U spoljašnjem deluse nalazi paviljon sa delom za sedenje kao i terasa sa ležaljkama. Direktan prilaz plaži.
Deluxe Beach Villa: oko 125 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo), kao Beach Villa, sa dodatnim paviljonom u bašti.
Deluxe Beach Villa sa bazenom:  oko 125 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo), kao Deluxe Beach Villa, sa bazenom u spoljašnjem delu.
Water Villa:  oko 85 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo), na stubovima u laguni, direktno iznad vode, kao Beach Villa, zatvoreno kupatilo bez spoljašnjeg tuša, dnevni prostor sa zastakljenim dnevnim delom poda, terasa za sunčanje sa dnevnim ležajem, direktan pristup moru i sa prelepim pogledom na okean.
Horizon Water Villa:  oko 90 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo), kao Water Villa, dodatno sa đakuzijem na drvenoj terasi.
Pool Beach Villa: oko 140 m² (od toga oko 15 m² spoljašnji deo), kao Deluxe Beach Villa, sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom, Nespresso aparat (bez doplate), veliki spoljašnji deo sa privatnim bazenom.

Zabava: Povremeno večernja zabava sa živom muzikom i karaoke.

Sport & fitness: Uračunato: badminton, tenis, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, stoni fudbal, bilijar, pikado, jedrenje. Uz doplatu: osvetljenje za badminton i tenis, joga, kitesurfing, skijanje na vodi, wakeboard, banana čamac, pecanje na pučini, windsurfing, jedrenje katamaranom.

Wellness: “The Spa” sa pogledom na more nudi 10 prostorija za tretmane iznad vode u kojima možete sami ili u paru uživati u tretmanima, parnom kupatilu i đakuziju.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion / Pun pansion / All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na ostrvu Iru Fushi. Aerodrom Male udaljen je oko 170 km, oko 35 minuta unutrašnjim letom i još 45 minuta brzim brodom. 
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!