Velassaru Maldives - Maldivi - Daleke destinacije - Honeymoon putovanja

Velassaru Maldives *****

Daily Tour 7/10/14 noći
Velassaru, Maldives Maldivi Tour Guide: Velassaru Maldives *****
Lokacija
Nalazi se na prelepom oko 450 m x 230 m velikom ostrvu Velassaru u laguni sa tirkizno – plavom vodom, okružen palmama, tropskim biljkama i belom peščanom plažom. Od Međunarodnog aerodroma Velana udaljen je oko 25 minuta vožnje brzim brodom.
Sadržaj hotela

Hotel: Odlikuje se modernim dizajnom sa prirodnom elegancijom i savremenim minimalističkim ambijentom. Pored glavnog resorana “Vela” sa internacionalnim švedskim stolom, postoje još 4 A-la-carte restorana: “Turquoise” sa internacionalnom kuhinjom, “Etesian” sa modernom morskom hranom, “Teppanyaki” iznad vode sa tradicionalnom japanskom kuhinjom i restoran na plaži “Sand” koji se sastoji iz više paviljona sa egzotičnim specijalitetima sa roštilja. “Pool Deck Pizzeria” nudi različite pice. Pored toga hotel ima i 2 bara, prelivni bazen, butik, internet – stanicu i besplatni Wi – Fi.

Deluxe Bungalow: oko 70 m², moderno uređeni u veselim bojama, poluotvoreno kupatilo sa tušem/wc, odvojeni spoljašnji tuš, fen,  bade – mantli, TV, DVD plejer, telefon, besplatni Wi – Fi, klima, plafonski ventilator, mini – bar, aparat za kafu / čaj, sef i terasa sa dnevnim krevetom kao i pogled na vrt.
Deluxe Villa: oko 75 m², kao Deluxe Bungalow, renovirane i bolje uređene.
Beach Villa:  oko 96 m², kao Deluxe Bungalow, direktno na plaži (strana ka izlasku i zalasku sunca), elegantnije uređene, sa velikim kupatilom sa kadom i odvojenim tušem, Nespresso apart za kafu, frižider za vino, delimično sa pogledom na more i direktnim pristupom plaži.
Beach Villa with Pool:  oko 116 m², kao Beach Villa, sa privatnim bazenom (2,9 m x 3,9 m) na terasi.
Water Bungalow with Pool:  oko 80 m², kao Beach Villa, na stubovima direktno na laguni, bez spoljašnjeg tuša sa zatvorenim kupatilom sa prelepim pogledom iz kade na more, privatni bazen (2,9 m x 2,6 m) i terasa za sunčanje sa direktnim pristupom ka moru.
Water Villa: oko 112 m², kao Water Bungalow with Pool, bolje opremljene, bez bazena, sa velikim prozorima i većom terasom sa dodatnim dnevnim krevetom.
Water Villa with Pool: oko 112 m² kao Water Villa, sa privatnim bazenom na terasi.

Zabava: Svakodnevna večernja zabava, jednom nedeljno “Bioskop pod zvezdama”. Uz doplatu: izleti čamcem kao npr. tradicionalna   Dhoni – vožnja uz zalazak sunca.

Sport & fitness: Uračunato: teretana, joga i tenis. Uz doplatu: surfovanje, kitesurfing, skijanje na vodi, jetski, jedrenje katamaranom, kajak, Fun Tubes, banana – čamac, čamac sa staklenim dnom i pecanje na pučini.

Paketi: Specijalni popusti za medeni mesec i godišnjicu braka. Više informacija o paketima preuzmite kod svog agenta.

Usluga
Noćenje sa doručkom / Polupansion / Pun pansion / All Inclusive


Avio prevoz (redovne avio linije) 
iz Beograda ili po želji sa drugih aerodroma u regionu.


VREME POLASKA
Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja aviona. Redovna linija sa presedanjem. Tačno vreme polaska zavisi od izabrane opcije putovanja.

CENA OBUHVATA:
  • smeštaj u odabranom hotelu na bazi izabrane usluge
  • transfer aerodrom – hotel – aerodrom
  • organizaciju i realizaciju putovanja

 

CENA NE OBUHVATA:
  • avio karte sa pripadajućim taksama
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje
  • individualne troškove putnika, kao i sve ostale nepomenute troškove
  • sve takse podložne su promenama i uplaćuju se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje
1. dan – BEOGRAD – MALDIVI

Dolazak na aerodrom dva sata pre poletanja i let za Maldive sa presedanjem. Transfer do hotela i smeštaj.

2. dan – Maldivi

Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge prema izboru željenih dana.

Poslednji dan

Transfer do aerodroma. Čekiranje i let za let za Beograd sa presedanjem

AVIO PREVOZNIK i CENE AVIO KARATA su promenljive i zavise isključivo od trenutne raspoloživosti slobodnih sedišta na letu. Svi letovi iz Beograda su sa presedanjem.
VAŽNA NAPOMENA:
-Putovanje je osmišljeno za individualne putnike.
-Moguće je odabrati datume, termine polazaka i broj noćenja, na osnovu čega se formira cena
-Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/avio prevozu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.
– Moguće je rezervisati i hotele koji nisu u ponudi cenovnika. Opisi i slike hotela se nalaze na web adresi:
https://www.discoverytravel.rs/putovanja/daleke-destinacije/indijski-okean/maldivi/
– Moguće je rezervisati različite tipove usluga: samo najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion, All Inclusive
– Moguće je rezervisati različite tipove soba za različiti broj osoba
– U pitanju su individualna putovanja sa svakodnevnim polascima iz Beograda na redovnim avio linijama različitih avio kompanija
– Dužinu boravka i datum putovanja odredjuje putnik

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje hotelskog smeštaja se vrši avansnom uplatom od 40% od ukupnog iznosa prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 30 dan pred put
• Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za ugovore koji su zaključeni od 30.07.2019.
• Plaćanje avionskih karata se vrši prema kursu rezervacionog sistema na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti
• Sva plaćanja moguća su gotovinom, kreditnim karticama Visa, Master, Dina, Maestro, preko računa uz profakturu izdate od strane agencije, platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.

U našoj ponudi se nalazi veliki broj hotela. Za hotele koji nisu u tabeli i na našem web sajtu pošaljite upit agenciji na [email protected] ili nas pozovite na sledeće brojeve telefona: +381 11 3290 452, Mob/Viber: +381 60 3290 452 i +381 60 3290 453

Nalazi se na prelepom ostrvu Velassaru u laguni sa tirkizno - plavom vodom, okružen palmama, tropskim biljkama i belom peščanom plažom.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!