Vila Nefeli Villas & Suites - Halkidiki, Kasandra - privatne vile

Vila Nefeli Villas & Suites

Special Tour 7/10/14 noći
Nea Skioni, Greece

Jugozapadni deo poluostrva Kasandra, 1,5 km od centra mesta Nea Skioni, na oko 110 km od Soluna. Kompleks se sastoji od malih zgrada izgrađenih u tradicionalnom arhitektonskom stilu, na 300 m od peščano – šljunkovite plaže (preko puta).
Bungalow 2-Bedroom Ground Floor (~65-75 m2, sad 50 m2) Dnevni boravak sa kaučem, kuhinjom, trpezarijom, 2 spavaće sobe, bračni krevet i 2 odvojena kreveta, tuš.
Double Bungalow Deluxe GV (~65 m2, sad 50 m2) Stambeni prostor sa kaučem, kuhinjom, spavaćom sobom, tušem.
Suite 1-st Floor (~65 m2) Dnevni boravak s kaučem, kuhinjom, trpezarijom, 2 spavaće sobe, 2 bračna kreveta, tuš.
Villa 3-Bedrooms (~110-130 m2 sad 300-900 m2) Stil maisonette. Dnevna soba, kuhinja, kauč, tuš / VC (gornji sprat), kupatilo sa kadom (u prizemlju), 3 spavaće sobe.
Villa 4-Bedrooms (~130 m2, sad 600-900 m2) Stil maisonette. Stambeni prostor, kuhinja, kauč, tuš / VC (gornji sprat), kupatilo sa kadom (u prizemlju), 4 spavaće sobe.
Villa 3-Bedrooms Private Pool (~110 m2, sad 600 m2) Stil maisonette. Dnevna soba, kuhinja, trpezarija, tuš / VC (gornji sprat), kupatilo sa kadom (dole), 3 spavaće sobe, privatni bazen sa slatkom vodom.
Queen Villa Private Pool (~133 m2, sad 900 m2) Stil maisonette. Dnevni boravak, kuhinja, tuš / VC (gornji sprat), kupatilo sa kadom (dole), 4 spavaće sobe, privatni bazen sa svežom vodom.
King Villa & 2 Pool Studios (~140 m2, sad 900 m2 + 2 Studios po 35 m2, svaki) Stil maisonette. Dnevni boravak, kuhinja, tuš / VC (gornji sprat), kupatilo sa kadom (dole), 4 spavaće sobe, privatni bazen sa svežom vodom. 2 Studija se nalaze u jednoj prizemnoj zgradi koja pripada vili.
New! Thea Villa Private Pool (~120 m2 , sad 300 m2 ) Dnevni boravak s kaminom i kuhinjom, trpezarijom, spavaćom sobom sa bračnim krevetom, kupatilom, privatnim bazenom.
New! Blue Villa Private Pool & Guest Studio (~240 m2 , sad 1.300 m2 ) 3 spavaće sobe. U visokom prizemlju – dnevni boravak s kaminom, trpezarijom, kuhinjom, kupatilom i 2 spavaće sobe; na drugom spratu – spavaća soba, kupatilo, balkon. Ektra studio – prostrana dvokrevetna soba sa kupatilom, dnevnim boravkom i kuhinjom. Privatni bazen.
New! Anemos Villa Private Pool & Guest Studio (~205 m2 , sad 1.200 m2 ) 3 spavaće sobe. Na visokom prizemlju – dnevni boravak s kaminom, trpezarijom, kuhinjom, kupatilom i spavaćom sobom; na drugom spratu – 2 spavaće sobe, kupatilo. Dodatna garsonjera-soba sa kupatilom, dnevni boravak i čajnom kuhinjom. Privatni bazen.


SOPSTVENIM PREVOZOM ILI KOMBI PREVOZOM 
 iz Beograda.


 


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • boravak od ugovorenog broja noćenja – preciziranog ugovorom, sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima,
  • vanlinijski prevoz vozilom u slučaju da se radi o paket aranžmanu ili u slučaju da je prevoz posebno doplaćen,
  • troškove organizacije putovanja,
  • usluge predstavnika agencije na engleskom ili ruskom ili srpskom jeziku organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • individualne troškove,
  • troškove fakultativnih izleta,
  • turističku taksu,
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje.

 

GRČKA / HALKIDIKI I PIERIA Program putovanja:

1.dan Putovanje Beograd vozilo dolazi u Beograd, po putnike na kućnu adresu, a za putnike van Beograda, na autoputu prema Grčkoj na za to predviđenim mestima (U Beogradu između 21:00 časova i 24:00 časova). Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2.dan – poslednji dan Dolazak na destinaciju u Grčkoj (Halkidiki ili Pieria). Početak usluge, smeštaj u objekat, prema pravilima hotela (posle 14:00 časova), boravak u objektu na bazi izabrane usluge, sa ugovorenim brojem noćenja – preciziranog ugovorom, noćenje;
Poslednji dan / dan putovanja Napuštanje objekta, prema pravilima hotela (do 10:00 časova). Polazak vozila između 15:00 časova i 17:00 časova, po lokalnom vremenu. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Kraj usluge.
Prevozno sredstvo ima 8-20 sedišta. Raspored sedišta se ne može unapred rezervisati. Molimo putnike da odmah prilikom prijavljivanja ostave kontakt mobilne telefone i adresu (ukoliko su iz Beograda) ili mesto sa koga će usluga prevoza započeti i izavršiti se (ukoliko su putnici van Beograda). Na dostavljene mobilne telefone na dan puta putnici dobijaju tačnu potvrdu satnice polaska, posle 14:00 časova, kao i za povratak, na dan povratka posle 10:00 časova. Call centar prevoznika Terra travel 064 802 66 80, dostupan je 24 sata. Mesta na prevozu su ograničena.

PAKET ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz vozilom (8-20 sedišta), na relaciji Beograd – Halkidiki / Pieria – Beograd, boravak od ugovorenog broja noćenja – preciziranog ugovorom, sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije na engleskom ili ruskom ili srpskom jeziku organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

PAKET ARANŽMAN NE OBUHVATA: Individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom putovanja i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom i troškove međunarodnog putnog osiguranja po važećoj po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Uniqa osiguranje, sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike od 0 do 86 godina starosti, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). Osobe starosti preko 86 godina, dužne su da same pribave polisu osiguranja. U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati broj 011/ 20 24 100, centra za pomoć Uniqa osiguranja), osiguranik je pokriven za celokupni iznos, prema uslovima Uniqa osiguranja. Od 01.01.2018. svi putnici su u obavezi da plate Grčku boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta. U hotelima 5* taksa je 4 eur dnevno, po sobi, u hotelima 4* taksa je 3 eur dnevno, po sobi, u hotelima 3* taksa je 1,50 eur dnevno, po sobi. U objektima niže kategorizacije 2*, 1* i apartmanima taksa je 0,50 eur dnevno, po sobi.

VAŽNO: Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju obaveste i upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima organizatora putovanja.

NAPOMENE: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče itd.) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih službi, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana! Programom predviđene usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel/apartman, do trenutka napuštanja hotela/apartmana, a prema hotelskim pravilima. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge. Hotel zadržava pravo promene programa All Inclusive usluge, bez prethodne najave. U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 14:00 časova, ako drugačije nije ugovoreno i napuštaju se u 10:00 časova poslednjeg dana boravka ! Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Trokrevetne sobe su često nedovoljno prostrane, obično veličine standardne dvokrevetne sobe sa jednim pomoćnim ležajem drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje i uglavnom ne odgovaraju očekivanjima putnika. Pomoćni ležaj u svim smeštajnim jedinicama je manje veličine od standardnog ležaja, uglavnom drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje i nije udoban za odraslu osobu. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat i iznošenje hrane i pića iz hotelskog restorana. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Raspored soba / apartmana određuje recepcija hotela, na licu mesta.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 8 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

Prilikom prijavljivanja za aranžman i potpisivanja ugovora, validna je isključivo cena objavljena na online sistemu u momentu potpisivanja ugovora. Cene su podležne promenama radi last minute i specijalnih ponuda.

Nefeli Villas & Suites / Villa / Skioni / Chalkidiki-Kassandra
Cenovnik: od 15.09.18 00:00 do 12.10.19 23:59 – ZA AKTUELNE POPUSTE PROVERITE U AGENCIJI ILI POSTAVITE UPIT
Leto 2019
Cene su prema uslovima tarife iz sistema; po smeštajnoj jedinici / po noći u evrima
Minimum Stay Nights 2 2 2 2 5 5 5 2 2
ROOM TYPE/CATEGORYPANSACCOMMODATION26.04.19-09.05.1910.05.19-23.05.1924.05.19-06.06.1907.06.19-20.06.1921.06.19-11.07.1912.07.19-17.08.1918.08.19-07.09.1908.09.19-22.09.1923.09.19-12.10.19
Double Bungalow Deluxe – Garden ViewRR2Ad869911613117421117414899
Double Bungalow Deluxe – Garden ViewRR2Ad+1ad869911613117421117414899
Double Bungalow Deluxe – Garden ViewRR2Ad+1ch(0-1)869911613117421117414899
Double Bungalow Deluxe – Garden ViewRR2Ad+1ch(2-11)869911613117421117414899
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+1ad139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+1ad+1ch(0-1)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+1ad+1ch(2-11)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+1ad+2ch(0-1)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+1ad+2ch(2-11)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+1ch(0-1)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+1ch(2-11)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+2ad139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+2ad+1ch(0-1)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+2ad+1ch(2-11)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+2ch(0-1)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+2ch(0-1)(2-11)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+2ch(2-11)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+3ad139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+3ch(0-1)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)139161193215286348286243161
Suite – Ground Floor/Sea ViewRR2Ad+3ch(2-11)139161193215286348286243161
Villa 3 Brooms –RR2Ad161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+1ad161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+1ad+1ch(0-1)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+1ad+1ch(2-11)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+1ad+2ch(0-1)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+1ad+2ch(2-11)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+1ch(0-1)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+1ch(2-11)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+2ad161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+2ad+1ch(0-1)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+2ad+1ch(2-11)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+2ad+2ch(0-1)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+2ad+2ch(2-11)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+2ch(0-1)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+2ch(0-1)(2-11)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+2ch(2-11)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+3ad161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+3ad+1ch(0-1)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+3ad+1ch(2-11)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+3ad+2ch(0-1)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+3ad+2ch(2-11)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+4ad161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+4ad+1ch(0-1)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+4ad+1ch(2-11)161189223260331402331277189
Villa 3 Brooms –RR2Ad+5ad161189223260331402331277189
Villa 4 Brooms –RR2Ad180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+1ad180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+1ad+1ch(0-1)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+1ad+1ch(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+1ad+2ch(0-1)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+1ad+2ch(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+1ch(0-1)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+1ch(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+2ad180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+2ad+1ch(0-1)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+2ad+1ch(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+2ad+2ch(0-1)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+2ad+2ch(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+2ch(0-1)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+2ch(0-1)(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+2ch(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+3ad180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+3ad+1ch(0-1)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+3ad+1ch(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+3ad+2ch(0-1)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+3ad+2ch(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+4ad180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+4ad+1ch(0-1)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+4ad+1ch(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+4ad+2ch(0-1)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+4ad+2ch(2-11)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+5ad180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+5ad+1ch(0-1)180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+6ad180206243277358438358305206
Villa 4 Brooms –RR2Ad+7ad180206243277358438358305206
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+1ad202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+1ad+1ch(0-1)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+1ad+1ch(2-11)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(0-1)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(2-11)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+1ch(0-1)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+1ch(2-11)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+2ad202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+2ad+1ch(0-1)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+2ad+1ch(2-11)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(0-1)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(2-11)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+2ch(0-1)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+2ch(0-1)(2-11)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+2ch(2-11)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+3ad202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+3ad+1ch(0-1)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+3ad+1ch(2-11)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(0-1)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(2-11)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+4ad202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+4ad+1ch(0-1)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+4ad+1ch(2-11)202238277308412500412348238
Villa 3 Brooms – Private PoolRR2Ad+5ad202238277308412500412348238
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+1ad348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+1ad+1ch(0-1)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+1ad+1ch(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(0-1)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+1ch(0-1)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+1ch(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+2ad348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+2ad+1ch(0-1)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+2ad+1ch(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(0-1)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+2ch(0-1)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+2ch(0-1)(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+2ch(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+3ad348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+3ad+1ch(0-1)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+3ad+1ch(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(0-1)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+4ad348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+4ad+1ch(0-1)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+4ad+1ch(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+4ad+2ch(0-1)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+4ad+2ch(2-11)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+5ad348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+5ad+1ch(0-1)348438518563624777624518438
Villa Anemos – Private PoolRR2Ad+6ad348438518563624777624518438
Villa Blue – Private PoolRR2Ad491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+1ad491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+1ad+1ch(0-1)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+1ad+1ch(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(0-1)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+1ch(0-1)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+1ch(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+2ad491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+2ad+1ch(0-1)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+2ad+1ch(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(0-1)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+2ch(0-1)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+2ch(0-1)(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+2ch(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+3ad491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+3ad+1ch(0-1)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+3ad+1ch(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(0-1)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+4ad491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+4ad+1ch(0-1)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+4ad+1ch(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+4ad+2ch(0-1)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+4ad+2ch(2-11)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+5ad491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+5ad+1ch(0-1)491580670714786938786624580
Villa Blue – Private PoolRR2Ad+6ad491580670714786938786624580
Villa King – Private PoolRR2Ad385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+10ad385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+1ad385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+1ad+1ch(0-1)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+1ad+1ch(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(0-1)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+1ch(0-1)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+1ch(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+2ad385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+2ad+1ch(0-1)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+2ad+1ch(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(0-1)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+2ch(0-1)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+2ch(0-1)(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+2ch(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+3ad385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+3ad+1ch(0-1)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+3ad+1ch(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(0-1)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+4ad385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+4ad+1ch(0-1)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+4ad+1ch(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+4ad+2ch(0-1)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+4ad+2ch(2-11)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+5ad385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+5ad+1ch(0-1)385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+6ad385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+7ad385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+8ad385491571624687848687537491
Villa King – Private PoolRR2Ad+9ad385491571624687848687537491
Villa Queen – Private PoolRR2Ad269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+1ad269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+1ad+1ch(0-1)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+1ad+1ch(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(0-1)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+1ad+2ch(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+1ch(0-1)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+1ch(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+2ad269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+2ad+1ch(0-1)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+2ad+1ch(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(0-1)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+2ad+2ch(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+2ch(0-1)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+2ch(0-1)(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+2ch(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+3ad269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+3ad+1ch(0-1)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+3ad+1ch(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(0-1)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+3ad+2ch(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+4ad269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+4ad+1ch(0-1)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+4ad+1ch(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+4ad+2ch(0-1)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+4ad+2ch(2-11)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+5ad269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+5ad+1ch(0-1)269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+6ad269313348438537670537438313
Villa Queen – Private PoolRR2Ad+7ad269313348438537670537438313
Villa Thea – Private PoolRR2Ad153180215243313385313269180
Suite – Upper Floor/Sea ViewRR2Ad99112135148202243202170112
Suite – Upper Floor/Sea ViewRR2Ad+1ad99112135148202243202170112
Suite – Upper Floor/Sea ViewRR2Ad+1ad+1ch(0-1)99112135148202243202170112
Suite – Upper Floor/Sea ViewRR2Ad+1ad+1ch(2-11)99112135148202243202170112
Suite – Upper Floor/Sea ViewRR2Ad+1ch(0-1)99112135148202243202170112
Suite – Upper Floor/Sea ViewRR2Ad+1ch(2-11)99112135148202243202170112
Suite – Upper Floor/Sea ViewRR2Ad+2ad99112135148202243202170112
Suite – Upper Floor/Sea ViewRR2Ad+2ch(0-1)99112135148202243202170112
Suite – Upper Floor/Sea ViewRR2Ad+2ch(0-1)(2-11)99112135148202243202170112
Suite – Upper Floor/Sea ViewRR2Ad+2ch(2-11)99112135148202243202170112
Double Bungalow Deluxe – Garden ViewBB2Ad113128145158203239203177128
Double Bungalow Deluxe – Garden ViewBB2Ad+1ad128141158172216253216190141
Double Bungalow Deluxe – Garden ViewBB2Ad+1ch(0-1)113128145158203239203177128
Double Bungalow Deluxe – Garden ViewBB2Ad+1ch(2-11)123137154168212248212186137
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad166189220244314377314270189
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+1ad181203235257328390328283203
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+1ad+1ch(0-1)181203235257328390328283203
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+1ad+1ch(2-11)190212244266337399337294212
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+1ad+2ch(0-1)181203235257328390328283203
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)190212244266337399337294212
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+1ad+2ch(2-11)199221253275346410346303221
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+1ch(0-1)166189220244314377314270189
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+1ch(2-11)177198229253323386323279198
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+2ad195216248271341404341298216
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+2ad+1ch(0-1)195216248271341404341298216
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+2ad+1ch(2-11)204225257280352414352307225
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+2ch(0-1)166189220244314377314270189
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+2ch(0-1)(2-11)177198229253323386323279198
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+2ch(2-11)186207239262332395332288207
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+3ad208230262285356419356312230
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+3ch(0-1)166189220244314377314270189
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)177198229253323386323279198
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)186207239262332395332288207
Suite – Ground Floor/Sea ViewBB2Ad+3ch(2-11)195216248271341404341298216
Villa 3 Brooms –BB2Ad189216252287360430360305216
Villa 3 Brooms –BB2Ad+1ad203230265302373444373319230
Villa 3 Brooms –BB2Ad+1ad+1ch(0-1)203230265302373444373319230
Villa 3 Brooms –BB2Ad+1ad+1ch(2-11)212240274311382453382328240
Villa 3 Brooms –BB2Ad+1ad+2ch(0-1)203230265302373444373319230
Villa 3 Brooms –BB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)212240274311382453382328240
Villa 3 Brooms –BB2Ad+1ad+2ch(2-11)221249283320391462391337249
Villa 3 Brooms –BB2Ad+1ch(0-1)189216252287360430360305216
Villa 3 Brooms –BB2Ad+1ch(2-11)198225261297369439369314225
Villa 3 Brooms –BB2Ad+2ad216245279315387457387332245
Villa 3 Brooms –BB2Ad+2ad+1ch(0-1)216245279315387457387332245
Villa 3 Brooms –BB2Ad+2ad+1ch(2-11)225254288324396468396341254
Villa 3 Brooms –BB2Ad+2ad+2ch(0-1)216245279315387457387332245
Villa 3 Brooms –BB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)225254288324396468396341254
Villa 3 Brooms –BB2Ad+2ad+2ch(2-11)236263298333405477405352263
Villa 3 Brooms –BB2Ad+2ch(0-1)189216252287360430360305216
Villa 3 Brooms –BB2Ad+2ch(0-1)(2-11)198225261297369439369314225
Villa 3 Brooms –BB2Ad+2ch(2-11)207236270306378448378323236
Villa 3 Brooms –BB2Ad+3ad230258294329400472400346258
Villa 3 Brooms –BB2Ad+3ad+1ch(0-1)230258294329400472400346258
Villa 3 Brooms –BB2Ad+3ad+1ch(2-11)240268303338411481411356268
Villa 3 Brooms –BB2Ad+3ad+2ch(0-1)230258294329400472400346258
Villa 3 Brooms –BB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)240268303338411481411356268
Villa 3 Brooms –BB2Ad+3ad+2ch(2-11)249277312347420490420365277
Villa 3 Brooms –BB2Ad+4ad245272307343415486415361272
Villa 3 Brooms –BB2Ad+4ad+1ch(0-1)245272307343415486415361272
Villa 3 Brooms –BB2Ad+4ad+1ch(2-11)254281316353424495424370281
Villa 3 Brooms –BB2Ad+5ad258286321357429499429374286
Villa 4 Brooms –BB2Ad207235270305386466386332235
Villa 4 Brooms –BB2Ad+1ad221248283319399480399346248
Villa 4 Brooms –BB2Ad+1ad+1ch(0-1)221248283319399480399346248
Villa 4 Brooms –BB2Ad+1ad+1ch(2-11)230257294328410489410356257
Villa 4 Brooms –BB2Ad+1ad+2ch(0-1)221248283319399480399346248
Villa 4 Brooms –BB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)230257294328410489410356257
Villa 4 Brooms –BB2Ad+1ad+2ch(2-11)240266303337419498419365266
Villa 4 Brooms –BB2Ad+1ch(0-1)207235270305386466386332235
Villa 4 Brooms –BB2Ad+1ch(2-11)216244279314395475395341244
Villa 4 Brooms –BB2Ad+2ad236262298332414494414361262
Villa 4 Brooms –BB2Ad+2ad+1ch(0-1)236262298332414494414361262
Villa 4 Brooms –BB2Ad+2ad+1ch(2-11)245271307341423503423370271
Villa 4 Brooms –BB2Ad+2ad+2ch(0-1)236262298332414494414361262
Villa 4 Brooms –BB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)245271307341423503423370271
Villa 4 Brooms –BB2Ad+2ad+2ch(2-11)254280316352432512432379280
Villa 4 Brooms –BB2Ad+2ch(0-1)207235270305386466386332235
Villa 4 Brooms –BB2Ad+2ch(0-1)(2-11)216244279314395475395341244
Villa 4 Brooms –BB2Ad+2ch(2-11)225253288323404485404352253
Villa 4 Brooms –BB2Ad+3ad249275312346428507428374275
Villa 4 Brooms –BB2Ad+3ad+1ch(0-1)249275312346428507428374275
Villa 4 Brooms –BB2Ad+3ad+1ch(2-11)258285321356437516437383285
Villa 4 Brooms –BB2Ad+3ad+2ch(0-1)249275312346428507428374275
Villa 4 Brooms –BB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)258285321356437516437383285
Villa 4 Brooms –BB2Ad+3ad+2ch(2-11)268295330365446527446393295
Villa 4 Brooms –BB2Ad+4ad263289325361441521441388289
Villa 4 Brooms –BB2Ad+4ad+1ch(0-1)263289325361441521441388289
Villa 4 Brooms –BB2Ad+4ad+1ch(2-11)272299335370450531450397299
Villa 4 Brooms –BB2Ad+4ad+2ch(0-1)263289325361441521441388289
Villa 4 Brooms –BB2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)272299335370450531450397299
Villa 4 Brooms –BB2Ad+4ad+2ch(2-11)281308344379460540460406308
Villa 4 Brooms –BB2Ad+5ad277304339374455536455402304
Villa 4 Brooms –BB2Ad+5ad+1ch(0-1)277304339374455536455402304
Villa 4 Brooms –BB2Ad+6ad290318354388470549470416318
Villa 4 Brooms –BB2Ad+7ad305331368402483563483430331
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad229265305336439529439377265
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+1ad244279319350453543453390279
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(0-1)244279319350453543453390279
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(2-11)253288328360462552462399288
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)244279319350453543453390279
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)253288328360462552462399288
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(2-11)262298337369472561472410298
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+1ch(0-1)229265305336439529439377265
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+1ch(2-11)239274314345448538448386274
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+2ad257294332364468556468404294
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(0-1)257294332364468556468404294
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(2-11)266303341373477565477414303
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)257294332364468556468404294
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)266303341373477565477414303
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(2-11)275312352382486574486423312
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)229265305336439529439377265
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)(2-11)239274314345448538448386274
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+2ch(2-11)248283323355457547457395283
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+3ad271307346378481570481419307
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(0-1)271307346378481570481419307
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(2-11)280316356387490579490428316
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(0-1)271307346378481570481419307
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)280316356387490579490428316
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(2-11)289325365396499589499437325
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+4ad285321361391495585495432321
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+4ad+1ch(0-1)285321361391495585495432321
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+4ad+1ch(2-11)295330370400504594504441330
Villa 3 Brooms – Private PoolBB2Ad+5ad299335374405508598508446335
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad377466546591653804653546466
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+1ad390480560605666819666560480
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(0-1)390480560605666819666560480
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(2-11)399489569614675828675569489
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)390480560605666819666560480
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)399489569614675828675569489
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(2-11)410498578623685837685578498
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+1ch(0-1)377466546591653804653546466
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+1ch(2-11)386475555600662814662555475
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+2ad404494573619680832680573494
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(0-1)404494573619680832680573494
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(2-11)414503583628689841689583503
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)404494573619680832680573494
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)414503583628689841689583503
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(2-11)423512593637699850699593512
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)377466546591653804653546466
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)(2-11)386475555600662814662555475
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+2ch(2-11)395485564610671823671564485
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+3ad419507588632694846694588507
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(0-1)419507588632694846694588507
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(2-11)428516597643704855704597516
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(0-1)419507588632694846694588507
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)428516597643704855704597516
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(2-11)437527606652713864713606527
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+4ad432521602647708860708602521
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+4ad+1ch(0-1)432521602647708860708602521
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+4ad+1ch(2-11)441531611656718869718611531
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(0-1)432521602647708860708602521
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)441531611656718869718611531
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(2-11)450540620665727879727620540
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+5ad446536615661722874722615536
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+5ad+1ch(0-1)446536615661722874722615536
Villa Anemos – Private PoolBB2Ad+6ad460549629674736888736629549
Villa Blue – Private PoolBB2Ad519608698741814965814653608
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+1ad533622712756828979828666622
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(0-1)533622712756828979828666622
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(2-11)543631721765837989837675631
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)533622712756828979828666622
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)543631721765837989837675631
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(2-11)552641730774846998846685641
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+1ch(0-1)519608698741814965814653608
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+1ch(2-11)529618707750823974823662618
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+2ad547636725770841994841680636
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(0-1)547636725770841994841680636
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(2-11)5566467357798501003850689646
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)547636725770841994841680636
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)5566467357798501003850689646
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(2-11)5656557447888601012860699655
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)519608698741814965814653608
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)(2-11)529618707750823974823662618
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+2ch(2-11)538627716761832983832671627
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+3ad5616507397838551007855694650
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(0-1)5616507397838551007855694650
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(2-11)5706607487938641016864704660
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(0-1)5616507397838551007855694650
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)5706607487938641016864704660
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(2-11)5796697588028741025874713669
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+4ad5746647537978691021869708664
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+4ad+1ch(0-1)5746647537978691021869708664
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+4ad+1ch(2-11)5856737638068791030879718673
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(0-1)5746647537978691021869708664
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)5856737638068791030879718673
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(2-11)5946827728168881039888727682
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+5ad5896787688118831035883722678
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+5ad+1ch(0-1)5896787688118831035883722678
Villa Blue – Private PoolBB2Ad+6ad6036917818258971049897736691
Villa King – Private PoolBB2Ad413519599653715877715564519
Villa King – Private PoolBB2Ad+10ad5526587387918541015854704658
Villa King – Private PoolBB2Ad+1ad427533613666729890729578533
Villa King – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(0-1)427533613666729890729578533
Villa King – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(2-11)436543622675738899738588543
Villa King – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)427533613666729890729578533
Villa King – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)436543622675738899738588543
Villa King – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(2-11)445552631685747908747597552
Villa King – Private PoolBB2Ad+1ch(0-1)413519599653715877715564519
Villa King – Private PoolBB2Ad+1ch(2-11)422529608662724886724573529
Villa King – Private PoolBB2Ad+2ad440547627680743904743593547
Villa King – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(0-1)440547627680743904743593547
Villa King – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(2-11)449556636689752913752602556
Villa King – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)440547627680743904743593547
Villa King – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)449556636689752913752602556
Villa King – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(2-11)458565646699762922762611565
Villa King – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)413519599653715877715564519
Villa King – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)(2-11)422529608662724886724573529
Villa King – Private PoolBB2Ad+2ch(2-11)431538618671733895733583538
Villa King – Private PoolBB2Ad+3ad454561641694757918757606561
Villa King – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(0-1)454561641694757918757606561
Villa King – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(2-11)463570650704766927766615570
Villa King – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(0-1)454561641694757918757606561
Villa King – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)463570650704766927766615570
Villa King – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(2-11)473579660713775937775624579
Villa King – Private PoolBB2Ad+4ad469574655708771932771620574
Villa King – Private PoolBB2Ad+4ad+1ch(0-1)469574655708771932771620574
Villa King – Private PoolBB2Ad+4ad+1ch(2-11)478585664718780941780629585
Villa King – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(0-1)469574655708771932771620574
Villa King – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)478585664718780941780629585
Villa King – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(2-11)487594673727789950789638594
Villa King – Private PoolBB2Ad+5ad482589669722785946785633589
Villa King – Private PoolBB2Ad+5ad+1ch(0-1)482589669722785946785633589
Villa King – Private PoolBB2Ad+6ad496603682736798960798648603
Villa King – Private PoolBB2Ad+7ad510616696749812973812662616
Villa King – Private PoolBB2Ad+8ad524630711764827988827675630
Villa King – Private PoolBB2Ad+9ad5386457247788401002840689645
Villa Queen – Private PoolBB2Ad297340377466564698564466340
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+1ad311355390480578712578480355
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(0-1)311355390480578712578480355
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(2-11)320364399489588721588489364
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)311355390480578712578480355
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)320364399489588721588489364
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(2-11)329373410498597730597498373
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+1ch(0-1)297340377466564698564466340
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+1ch(2-11)306350386475573707573475350
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+2ad324369404494593725593494369
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(0-1)324369404494593725593494369
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(2-11)333378414503602735602503378
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)324369404494593725593494369
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)333378414503602735602503378
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(2-11)343387423512611744611512387
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)297340377466564698564466340
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)(2-11)306350386475573707573475350
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+2ch(2-11)315360395485583716583485360
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+3ad338382419507606739606507382
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(0-1)338382419507606739606507382
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(2-11)347391428516615748615516391
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(0-1)338382419507606739606507382
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)347391428516615748615516391
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(2-11)357400437527624758624527400
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+4ad353396432521620753620521396
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+4ad+1ch(0-1)353396432521620753620521396
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+4ad+1ch(2-11)362405441531629763629531405
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(0-1)353396432521620753620521396
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)362405441531629763629531405
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(2-11)371415450540638772638540415
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+5ad366411446536633768633536411
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+5ad+1ch(0-1)366411446536633768633536411
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+6ad380424460549648781648549424
Villa Queen – Private PoolBB2Ad+7ad394438474563662795662563438
Villa Thea – Private PoolBB2Ad181207244270340413340297207
Suite – Upper Floor/Sea ViewBB2Ad128140162177229270229198140
Suite – Upper Floor/Sea ViewBB2Ad+1ad141154177190244283244212154
Suite – Upper Floor/Sea ViewBB2Ad+1ad+1ch(0-1)141154177190244283244212154
Suite – Upper Floor/Sea ViewBB2Ad+1ad+1ch(2-11)150163186199253294253221163
Suite – Upper Floor/Sea ViewBB2Ad+1ch(0-1)128140162177229270229198140
Suite – Upper Floor/Sea ViewBB2Ad+1ch(2-11)137149171186239279239207149
Suite – Upper Floor/Sea ViewBB2Ad+2ad155168190204257298257225168
Suite – Upper Floor/Sea ViewBB2Ad+2ch(0-1)128140162177229270229198140
Suite – Upper Floor/Sea ViewBB2Ad+2ch(0-1)(2-11)137149171186239279239207149
Suite – Upper Floor/Sea ViewBB2Ad+2ch(2-11)146158181195248288248216158
Double Bungalow Deluxe – Garden ViewHB2Ad138152169183227263227200152
Double Bungalow Deluxe – Garden ViewHB2Ad+1ad164178195210253289253227178
Double Bungalow Deluxe – Garden ViewHB2Ad+1ch(0-1)138152169183227263227200152
Double Bungalow Deluxe – Garden ViewHB2Ad+1ch(2-11)154168185198243279243216168
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad191213245268338400338295213
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+1ad218239271294364427364321239
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+1ad+1ch(0-1)218239271294364427364321239
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+1ad+1ch(2-11)232255286310380443380336255
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+1ad+2ch(0-1)218239271294364427364321239
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)232255286310380443380336255
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+1ad+2ch(2-11)248271302325396458396352271
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+1ch(0-1)191213245268338400338295213
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+1ch(2-11)207229260283354416354310229
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+2ad244265297320390453390346265
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+2ad+1ch(0-1)244265297320390453390346265
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+2ad+1ch(2-11)258281312336406469406362281
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+2ch(0-1)191213245268338400338295213
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+2ch(0-1)(2-11)207229260283354416354310229
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+2ch(2-11)222245275299370432370325245
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+3ad270291323346416479416372291
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+3ch(0-1)191213245268338400338295213
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)207229260283354416354310229
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)222245275299370432370325245
Suite – Ground Floor/Sea ViewHB2Ad+3ch(2-11)238260291314386448386341260
Villa 3 Brooms –HB2Ad213241275312383454383329241
Villa 3 Brooms –HB2Ad+1ad239268302338410480410355268
Villa 3 Brooms –HB2Ad+1ad+1ch(0-1)239268302338410480410355268
Villa 3 Brooms –HB2Ad+1ad+1ch(2-11)255282318354425496425371282
Villa 3 Brooms –HB2Ad+1ad+2ch(0-1)239268302338410480410355268
Villa 3 Brooms –HB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)255282318354425496425371282
Villa 3 Brooms –HB2Ad+1ad+2ch(2-11)271298333369441512441387298
Villa 3 Brooms –HB2Ad+1ch(0-1)213241275312383454383329241
Villa 3 Brooms –HB2Ad+1ch(2-11)229256291328399470399345256
Villa 3 Brooms –HB2Ad+2ad265294328364436506436381294
Villa 3 Brooms –HB2Ad+2ad+1ch(0-1)265294328364436506436381294
Villa 3 Brooms –HB2Ad+2ad+1ch(2-11)281308344380452522452397308
Villa 3 Brooms –HB2Ad+2ad+2ch(0-1)265294328364436506436381294
Villa 3 Brooms –HB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)281308344380452522452397308
Villa 3 Brooms –HB2Ad+2ad+2ch(2-11)297324360395468538468413324
Villa 3 Brooms –HB2Ad+2ch(0-1)213241275312383454383329241
Villa 3 Brooms –HB2Ad+2ch(0-1)(2-11)229256291328399470399345256
Villa 3 Brooms –HB2Ad+2ch(2-11)245272307343415486415361272
Villa 3 Brooms –HB2Ad+3ad291319354390462532462407319
Villa 3 Brooms –HB2Ad+3ad+1ch(0-1)291319354390462532462407319
Villa 3 Brooms –HB2Ad+3ad+1ch(2-11)307335370405478548478423335
Villa 3 Brooms –HB2Ad+3ad+2ch(0-1)291319354390462532462407319
Villa 3 Brooms –HB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)307335370405478548478423335
Villa 3 Brooms –HB2Ad+3ad+2ch(2-11)323350386421493564493439350
Villa 3 Brooms –HB2Ad+4ad318345380416488558488433345
Villa 3 Brooms –HB2Ad+4ad+1ch(0-1)318345380416488558488433345
Villa 3 Brooms –HB2Ad+4ad+1ch(2-11)333361396431504574504449361
Villa 3 Brooms –HB2Ad+5ad344371406443514585514460371
Villa 4 Brooms –HB2Ad231258295329411490411357258
Villa 4 Brooms –HB2Ad+1ad257285321355437516437383285
Villa 4 Brooms –HB2Ad+1ad+1ch(0-1)257285321355437516437383285
Villa 4 Brooms –HB2Ad+1ad+1ch(2-11)273300336371452532452398300
Villa 4 Brooms –HB2Ad+1ad+2ch(0-1)257285321355437516437383285
Villa 4 Brooms –HB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)273300336371452532452398300
Villa 4 Brooms –HB2Ad+1ad+2ch(2-11)289315352387468547468414315
Villa 4 Brooms –HB2Ad+1ch(0-1)231258295329411490411357258
Villa 4 Brooms –HB2Ad+1ch(2-11)247274310345425506425372274
Villa 4 Brooms –HB2Ad+2ad283311346381462543462410311
Villa 4 Brooms –HB2Ad+2ad+1ch(0-1)283311346381462543462410311
Villa 4 Brooms –HB2Ad+2ad+1ch(2-11)299327362397478558478424327
Villa 4 Brooms –HB2Ad+2ad+2ch(0-1)283311346381462543462410311
Villa 4 Brooms –HB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)299327362397478558478424327
Villa 4 Brooms –HB2Ad+2ad+2ch(2-11)315341378413494573494440341
Villa 4 Brooms –HB2Ad+2ch(0-1)231258295329411490411357258
Villa 4 Brooms –HB2Ad+2ch(0-1)(2-11)247274310345425506425372274
Villa 4 Brooms –HB2Ad+2ch(2-11)263289325361441521441388289
Villa 4 Brooms –HB2Ad+3ad310337372407488569488435337
Villa 4 Brooms –HB2Ad+3ad+1ch(0-1)310337372407488569488435337
Villa 4 Brooms –HB2Ad+3ad+1ch(2-11)325353388423504585504450353
Villa 4 Brooms –HB2Ad+3ad+2ch(0-1)310337372407488569488435337
Villa 4 Brooms –HB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)325353388423504585504450353
Villa 4 Brooms –HB2Ad+3ad+2ch(2-11)341368404439520599520466368
Villa 4 Brooms –HB2Ad+4ad336363398433514595514461363
Villa 4 Brooms –HB2Ad+4ad+1ch(0-1)336363398433514595514461363
Villa 4 Brooms –HB2Ad+4ad+1ch(2-11)352379414449530611530477379
Villa 4 Brooms –HB2Ad+4ad+2ch(0-1)336363398433514595514461363
Villa 4 Brooms –HB2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)352379414449530611530477379
Villa 4 Brooms –HB2Ad+4ad+2ch(2-11)368394430464546625546493394
Villa 4 Brooms –HB2Ad+5ad362389424460540621540487389
Villa 4 Brooms –HB2Ad+5ad+1ch(0-1)362389424460540621540487389
Villa 4 Brooms –HB2Ad+6ad388415450486566647566513415
Villa 4 Brooms –HB2Ad+7ad414441477512593673593539441
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad254289329361463553463400289
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+1ad280315355387489579489427315
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+1ad+1ch(0-1)280315355387489579489427315
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+1ad+1ch(2-11)296331371402505595505443331
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(0-1)280315355387489579489427315
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)296331371402505595505443331
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(2-11)311347387418521611521458347
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+1ch(0-1)254289329361463553463400289
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+1ch(2-11)270305345375479569479416305
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+2ad306341381413515605515453341
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+2ad+1ch(0-1)306341381413515605515453341
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+2ad+1ch(2-11)322357397428531621531469357
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(0-1)306341381413515605515453341
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)322357397428531621531469357
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(2-11)337373413444547636547485373
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+2ch(0-1)254289329361463553463400289
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+2ch(0-1)(2-11)270305345375479569479416305
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+2ch(2-11)285321361391495585495432321
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+3ad332368407439541631541479368
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+3ad+1ch(0-1)332368407439541631541479368
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+3ad+1ch(2-11)347383423454557647557495383
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(0-1)332368407439541631541479368
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)347383423454557647557495383
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(2-11)363399439470573662573511399
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+4ad358394433464568657568505394
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+4ad+1ch(0-1)358394433464568657568505394
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+4ad+1ch(2-11)373410449480583673583521410
Villa 3 Brooms – Private PoolHB2Ad+5ad385420460490594683594531420
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad400490570615677829677570490
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+1ad427516596641703855703596516
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+1ad+1ch(0-1)427516596641703855703596516
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+1ad+1ch(2-11)443532612657719870719612532
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(0-1)427516596641703855703596516
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)443532612657719870719612532
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(2-11)458547628673735886735628547
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+1ch(0-1)400490570615677829677570490
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+1ch(2-11)416506586631693845693586506
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+2ad453543622668729881729622543
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+2ad+1ch(0-1)453543622668729881729622543
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+2ad+1ch(2-11)469558638683745896745638558
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(0-1)453543622668729881729622543
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)469558638683745896745638558
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(2-11)485573654699761912761654573
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+2ch(0-1)400490570615677829677570490
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+2ch(0-1)(2-11)416506586631693845693586506
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+2ch(2-11)432521602647708860708602521
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+3ad479569648694755907755648569
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+3ad+1ch(0-1)479569648694755907755648569
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+3ad+1ch(2-11)495585664710771922771664585
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(0-1)479569648694755907755648569
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)495585664710771922771664585
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(2-11)511599680724787938787680599
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+4ad505595674720781933781674595
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+4ad+1ch(0-1)505595674720781933781674595
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+4ad+1ch(2-11)521611690736797948797690611
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+4ad+2ch(0-1)505595674720781933781674595
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)521611690736797948797690611
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+4ad+2ch(2-11)537625706750812964812706625
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+5ad531621700746807960807700621
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+5ad+1ch(0-1)531621700746807960807700621
Villa Anemos – Private PoolHB2Ad+6ad557647727772833985833727647
Villa Blue – Private PoolHB2Ad544632722766838990838677632
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+1ad5706587487938641016864703658
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+1ad+1ch(0-1)5706587487938641016864703658
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+1ad+1ch(2-11)5866747648078801031880719674
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(0-1)5706587487938641016864703658
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)5866747648078801031880719674
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(2-11)6006907798238951047895735690
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+1ch(0-1)544632722766838990838677632
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+1ch(2-11)5606487387818541005854693648
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+2ad5966857748198901041890729685
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+2ad+1ch(0-1)5966857748198901041890729685
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+2ad+1ch(2-11)6127007908339061057906745700
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(0-1)5966857748198901041890729685
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)6127007908339061057906745700
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(2-11)6277168058499211073921761716
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+2ch(0-1)544632722766838990838677632
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+2ch(0-1)(2-11)5606487387818541005854693648
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+2ch(2-11)5746647537978691021869708664
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+3ad6227118008459161068916755711
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+3ad+1ch(0-1)6227118008459161068916755711
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+3ad+1ch(2-11)6377278168609321083932771727
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(0-1)6227118008459161068916755711
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)6377278168609321083932771727
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(2-11)6537438318759471099947787743
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+4ad6487378278709431094943781737
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+4ad+1ch(0-1)6487378278709431094943781737
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+4ad+1ch(2-11)6637538438869581110958797753
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+4ad+2ch(0-1)6487378278709431094943781737
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)6637538438869581110958797753
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+4ad+2ch(2-11)6797698579029731125973812769
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+5ad6747638538969691120969807763
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+5ad+1ch(0-1)6747638538969691120969807763
Villa Blue – Private PoolHB2Ad+6ad7007898799229951146995833789
Villa King – Private PoolHB2Ad437544623677739900739589544
Villa King – Private PoolHB2Ad+10ad698804885938100011621000849804
Villa King – Private PoolHB2Ad+1ad463570649703765927765615570
Villa King – Private PoolHB2Ad+1ad+1ch(0-1)463570649703765927765615570
Villa King – Private PoolHB2Ad+1ad+1ch(2-11)479586665719781943781630586
Villa King – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(0-1)463570649703765927765615570
Villa King – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)479586665719781943781630586
Villa King – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(2-11)495600681735797958797646600
Villa King – Private PoolHB2Ad+1ch(0-1)437544623677739900739589544
Villa King – Private PoolHB2Ad+1ch(2-11)453560639693755916755604560
Villa King – Private PoolHB2Ad+2ad489596675729791953791641596
Villa King – Private PoolHB2Ad+2ad+1ch(0-1)489596675729791953791641596
Villa King – Private PoolHB2Ad+2ad+1ch(2-11)505612691745807969807656612
Villa King – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(0-1)489596675729791953791641596
Villa King – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)505612691745807969807656612
Villa King – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(2-11)520627707761823983823672627
Villa King – Private PoolHB2Ad+2ch(0-1)437544623677739900739589544
Villa King – Private PoolHB2Ad+2ch(0-1)(2-11)453560639693755916755604560
Villa King – Private PoolHB2Ad+2ch(2-11)469574655708771932771620574
Villa King – Private PoolHB2Ad+3ad515622702755818979818666622
Villa King – Private PoolHB2Ad+3ad+1ch(0-1)515622702755818979818666622
Villa King – Private PoolHB2Ad+3ad+1ch(2-11)531637718771833995833682637
Villa King – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(0-1)515622702755818979818666622
Villa King – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)531637718771833995833682637
Villa King – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(2-11)5466537337878491010849698653
Villa King – Private PoolHB2Ad+4ad5416487287818441005844693648
Villa King – Private PoolHB2Ad+4ad+1ch(0-1)5416487287818441005844693648
Villa King – Private PoolHB2Ad+4ad+1ch(2-11)5576637447978601021860708663
Villa King – Private PoolHB2Ad+4ad+2ch(0-1)5416487287818441005844693648
Villa King – Private PoolHB2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)5576637447978601021860708663
Villa King – Private PoolHB2Ad+4ad+2ch(2-11)5726797608128751036875724679
Villa King – Private PoolHB2Ad+5ad5686747548078701031870719674
Villa King – Private PoolHB2Ad+5ad+1ch(0-1)5686747548078701031870719674
Villa King – Private PoolHB2Ad+6ad5947007808338961057896745700
Villa King – Private PoolHB2Ad+7ad6207278068609221083922771727
Villa King – Private PoolHB2Ad+8ad6467528328869481110948797752
Villa King – Private PoolHB2Ad+9ad6727788589129741136974823778
Villa Queen – Private PoolHB2Ad321365400490589722589490365
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+1ad347391427516615748615516391
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+1ad+1ch(0-1)347391427516615748615516391
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+1ad+1ch(2-11)363406443532630764630532406
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(0-1)347391427516615748615516391
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)363406443532630764630532406
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+1ad+2ch(2-11)379422458547646779646547422
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+1ch(0-1)321365400490589722589490365
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+1ch(2-11)337381416506604738604506381
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+2ad373418453543641774641543418
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+2ad+1ch(0-1)373418453543641774641543418
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+2ad+1ch(2-11)389432469558656790656558432
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(0-1)373418453543641774641543418
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)389432469558656790656558432
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+2ad+2ch(2-11)404448485573672805672573448
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+2ch(0-1)321365400490589722589490365
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+2ch(0-1)(2-11)337381416506604738604506381
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+2ch(2-11)353396432521620753620521396
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+3ad399444479569666800666569444
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+3ad+1ch(0-1)399444479569666800666569444
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+3ad+1ch(2-11)415458495585682816682585458
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(0-1)399444479569666800666569444
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)415458495585682816682585458
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+3ad+2ch(2-11)430474511599698831698599474
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+4ad425470505595693827693595470
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+4ad+1ch(0-1)425470505595693827693595470
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+4ad+1ch(2-11)441485521611708843708611485
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+4ad+2ch(0-1)425470505595693827693595470
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)441485521611708843708611485
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+4ad+2ch(2-11)456500537625724857724625500
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+5ad452496531621719853719621496
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+5ad+1ch(0-1)452496531621719853719621496
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+6ad478521557647745879745647521
Villa Queen – Private PoolHB2Ad+7ad504547583673771905771673547
Villa Thea – Private PoolHB2Ad205231268295365437365321231
Suite – Upper Floor/Sea ViewHB2Ad152164187200254295254222164
Suite – Upper Floor/Sea ViewHB2Ad+1ad178190213227280321280248190
Suite – Upper Floor/Sea ViewHB2Ad+1ad+1ch(0-1)178190213227280321280248190
Suite – Upper Floor/Sea ViewHB2Ad+1ad+1ch(2-11)194206228243296336296264206
Suite – Upper Floor/Sea ViewHB2Ad+1ch(0-1)152164187200254295254222164
Suite – Upper Floor/Sea ViewHB2Ad+1ch(2-11)168180202216270310270238180
Suite – Upper Floor/Sea ViewHB2Ad+2ad204216239253306346306274216
Suite – Upper Floor/Sea ViewHB2Ad+2ch(0-1)152164187200254295254222164
Suite – Upper Floor/Sea ViewHB2Ad+2ch(0-1)(2-11)168180202216270310270238180
Suite – Upper Floor/Sea ViewHB2Ad+2ch(2-11)183196218231285325285254196
Cenovnik je informativnog karaktera.

Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/apartmanu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.

Za više informacija molimo Vas da nas kontaktirate na [email protected] ili nas pozovite na +381 11 3290 452,  +381 60 3290 452 (Viber/WhatsApp)

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za sve aranžmane čiji su ugovori zaključeni od 30.07.2019.

NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupne cene aranžmana, a preostali iznos do pune cene aranžmana, potrebno je uplatiti najkasnije 15 dana pre polaska na put. Za rezervacije napravljene neposredno pre putovanja, tj. u periodu kraćem od 15 dana pre početka usluge, plaćanje u celosti je obavezno izvršiti odmah, nakon potvrde rezervacije. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

Za hotele koji su na promotivnom programu (EARLY BOOKING), način plaćanja je sledeći:
Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupne cene aranžmana, a najkasnije u roku od 5 radnih dana.
Preostali iznos, do pune cene aranžmana 70%, potrebno je uplatiti najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

 

Kompleks se nalazi na 300 m od peščano - šljunkovite plaže (preko puta).
Total: 430.00€ From 430.00€ /person
× 430.00€ = 430.00€

OR
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!