Vila Nefeli Villas & Suites

Individualno putovanje 7/10/14 noći
Nea Skioni, Greece

Jugozapadni deo poluostrva Kasandra, 1,5 km od centra mesta Nea Skioni, na oko 110 km od Soluna. Kompleks se sastoji od malih zgrada izgrađenih u tradicionalnom arhitektonskom stilu, na 300 m od peščano – šljunkovite plaže (preko puta).
Bungalow 2-Bedroom Ground Floor (~65-75 m2, sad 50 m2) Dnevni boravak sa kaučem, kuhinjom, trpezarijom, 2 spavaće sobe, bračni krevet i 2 odvojena kreveta, tuš.
Double Bungalow Deluxe GV (~65 m2, sad 50 m2) Stambeni prostor sa kaučem, kuhinjom, spavaćom sobom, tušem.
Suite 1-st Floor (~65 m2) Dnevni boravak s kaučem, kuhinjom, trpezarijom, 2 spavaće sobe, 2 bračna kreveta, tuš.
Villa 3-Bedrooms (~110-130 m2 sad 300-900 m2) Stil maisonette. Dnevna soba, kuhinja, kauč, tuš / VC (gornji sprat), kupatilo sa kadom (u prizemlju), 3 spavaće sobe.
Villa 4-Bedrooms (~130 m2, sad 600-900 m2) Stil maisonette. Stambeni prostor, kuhinja, kauč, tuš / VC (gornji sprat), kupatilo sa kadom (u prizemlju), 4 spavaće sobe.
Villa 3-Bedrooms Private Pool (~110 m2, sad 600 m2) Stil maisonette. Dnevna soba, kuhinja, trpezarija, tuš / VC (gornji sprat), kupatilo sa kadom (dole), 3 spavaće sobe, privatni bazen sa slatkom vodom.
Queen Villa Private Pool (~133 m2, sad 900 m2) Stil maisonette. Dnevni boravak, kuhinja, tuš / VC (gornji sprat), kupatilo sa kadom (dole), 4 spavaće sobe, privatni bazen sa svežom vodom.
King Villa & 2 Pool Studios (~140 m2, sad 900 m2 + 2 Studios po 35 m2, svaki) Stil maisonette. Dnevni boravak, kuhinja, tuš / VC (gornji sprat), kupatilo sa kadom (dole), 4 spavaće sobe, privatni bazen sa svežom vodom. 2 Studija se nalaze u jednoj prizemnoj zgradi koja pripada vili.
New! Thea Villa Private Pool (~120 m2 , sad 300 m2 ) Dnevni boravak s kaminom i kuhinjom, trpezarijom, spavaćom sobom sa bračnim krevetom, kupatilom, privatnim bazenom.
New! Blue Villa Private Pool & Guest Studio (~240 m2 , sad 1.300 m2 ) 3 spavaće sobe. U visokom prizemlju – dnevni boravak s kaminom, trpezarijom, kuhinjom, kupatilom i 2 spavaće sobe; na drugom spratu – spavaća soba, kupatilo, balkon. Ektra studio – prostrana dvokrevetna soba sa kupatilom, dnevnim boravkom i kuhinjom. Privatni bazen.
New! Anemos Villa Private Pool & Guest Studio (~205 m2 , sad 1.200 m2 ) 3 spavaće sobe. Na visokom prizemlju – dnevni boravak s kaminom, trpezarijom, kuhinjom, kupatilom i spavaćom sobom; na drugom spratu – 2 spavaće sobe, kupatilo. Dodatna garsonjera-soba sa kupatilom, dnevni boravak i čajnom kuhinjom. Privatni bazen.


SOPSTVENIM PREVOZOM ILI KOMBI PREVOZOM 
 iz Beograda.


 


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • boravak od ugovorenog broja noćenja – preciziranog ugovorom, sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima,
  • vanlinijski prevoz vozilom u slučaju da se radi o paket aranžmanu ili u slučaju da je prevoz posebno doplaćen,
  • troškove organizacije putovanja,
  • usluge predstavnika agencije na engleskom ili ruskom ili srpskom jeziku organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • individualne troškove,
  • troškove fakultativnih izleta,
  • turističku taksu,
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje.

 

GRČKA / HALKIDIKI I PIERIA Program putovanja:

1.dan Putovanje Beograd vozilo dolazi u Beograd, po putnike na kućnu adresu, a za putnike van Beograda, na autoputu prema Grčkoj na za to predviđenim mestima (U Beogradu između 21:00 časova i 24:00 časova). Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2.dan – poslednji dan Dolazak na destinaciju u Grčkoj (Halkidiki ili Pieria). Početak usluge, smeštaj u objekat, prema pravilima hotela (posle 14:00 časova), boravak u objektu na bazi izabrane usluge, sa ugovorenim brojem noćenja – preciziranog ugovorom, noćenje;
Poslednji dan / dan putovanja Napuštanje objekta, prema pravilima hotela (do 10:00 časova). Polazak vozila između 15:00 časova i 17:00 časova, po lokalnom vremenu. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Kraj usluge.
Prevozno sredstvo ima 8-20 sedišta. Raspored sedišta se ne može unapred rezervisati. Molimo putnike da odmah prilikom prijavljivanja ostave kontakt mobilne telefone i adresu (ukoliko su iz Beograda) ili mesto sa koga će usluga prevoza započeti i izavršiti se (ukoliko su putnici van Beograda). Na dostavljene mobilne telefone na dan puta putnici dobijaju tačnu potvrdu satnice polaska, posle 14:00 časova, kao i za povratak, na dan povratka posle 10:00 časova. Call centar prevoznika Terra travel 064 802 66 80, dostupan je 24 sata. Mesta na prevozu su ograničena.

PAKET ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz vozilom (8-20 sedišta), na relaciji Beograd – Halkidiki / Pieria – Beograd, boravak od ugovorenog broja noćenja – preciziranog ugovorom, sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije na engleskom ili ruskom ili srpskom jeziku organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

PAKET ARANŽMAN NE OBUHVATA: Individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom putovanja i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom i troškove međunarodnog putnog osiguranja po važećoj po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Uniqa osiguranje, sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike od 0 do 86 godina starosti, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). Osobe starosti preko 86 godina, dužne su da same pribave polisu osiguranja. U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati broj 011/ 20 24 100, centra za pomoć Uniqa osiguranja), osiguranik je pokriven za celokupni iznos, prema uslovima Uniqa osiguranja. Od 01.01.2018. svi putnici su u obavezi da plate Grčku boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta. U hotelima 5* taksa je 4 eur dnevno, po sobi, u hotelima 4* taksa je 3 eur dnevno, po sobi, u hotelima 3* taksa je 1,50 eur dnevno, po sobi. U objektima niže kategorizacije 2*, 1* i apartmanima taksa je 0,50 eur dnevno, po sobi.

VAŽNO: Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju obaveste i upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima organizatora putovanja.

NAPOMENE: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče itd.) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih službi, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana! Programom predviđene usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel/apartman, do trenutka napuštanja hotela/apartmana, a prema hotelskim pravilima. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge. Hotel zadržava pravo promene programa All Inclusive usluge, bez prethodne najave. U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 14:00 časova, ako drugačije nije ugovoreno i napuštaju se u 10:00 časova poslednjeg dana boravka ! Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Trokrevetne sobe su često nedovoljno prostrane, obično veličine standardne dvokrevetne sobe sa jednim pomoćnim ležajem drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje i uglavnom ne odgovaraju očekivanjima putnika. Pomoćni ležaj u svim smeštajnim jedinicama je manje veličine od standardnog ležaja, uglavnom drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje i nije udoban za odraslu osobu. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat i iznošenje hrane i pića iz hotelskog restorana. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Raspored soba / apartmana određuje recepcija hotela, na licu mesta.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 8 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

Prilikom prijavljivanja za aranžman i potpisivanja ugovora, validna je isključivo cena objavljena na online sistemu u momentu potpisivanja ugovora. Cene su podležne promenama radi last minute i specijalnih ponuda.

Nefeli Villas & Suites / Villa / Skioni / Chalkidiki-Kassandra
Cenovnik: od 15.09.18 00:00 do 12.10.19 23:59 – ZA AKTUELNE POPUSTE PROVERITE U AGENCIJI ILI POSTAVITE UPIT
Leto 2019
Cene su prema uslovima tarife iz sistema; po smeštajnoj jedinici / po noći u evrima
Minimum Stay Nights  2  2  2  2  5  5  5  2  2
ROOM TYPE/CATEGORY PANS ACCOMMODATION 26.04.19-09.05.19 10.05.19-23.05.19 24.05.19-06.06.19 07.06.19-20.06.19 21.06.19-11.07.19 12.07.19-17.08.19 18.08.19-07.09.19 08.09.19-22.09.19 23.09.19-12.10.19
Double Bungalow Deluxe – Garden View RR 2Ad 86 99 116 131 174 211 174 148 99
Double Bungalow Deluxe – Garden View RR 2Ad+1ad 86 99 116 131 174 211 174 148 99
Double Bungalow Deluxe – Garden View RR 2Ad+1ch(0-1) 86 99 116 131 174 211 174 148 99
Double Bungalow Deluxe – Garden View RR 2Ad+1ch(2-11) 86 99 116 131 174 211 174 148 99
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+1ad 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+1ad+1ch(0-1) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+1ad+1ch(2-11) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+1ad+2ch(0-1) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+1ad+2ch(2-11) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+1ch(0-1) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+1ch(2-11) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+2ad 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+2ad+1ch(0-1) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+2ad+1ch(2-11) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+2ch(0-1) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+2ch(2-11) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+3ad 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+3ch(0-1) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Suite – Ground Floor/Sea View RR 2Ad+3ch(2-11) 139 161 193 215 286 348 286 243 161
Villa 3 Brooms – RR 2Ad 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+1ad 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+1ad+1ch(0-1) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+1ad+1ch(2-11) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+1ad+2ch(0-1) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+1ad+2ch(2-11) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+1ch(0-1) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+1ch(2-11) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+2ad 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+2ad+1ch(0-1) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+2ad+1ch(2-11) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+2ad+2ch(0-1) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+2ad+2ch(2-11) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+2ch(0-1) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+2ch(2-11) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+3ad 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+3ad+1ch(0-1) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+3ad+1ch(2-11) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+3ad+2ch(0-1) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+3ad+2ch(2-11) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+4ad 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+4ad+1ch(0-1) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+4ad+1ch(2-11) 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 3 Brooms – RR 2Ad+5ad 161 189 223 260 331 402 331 277 189
Villa 4 Brooms – RR 2Ad 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+1ad 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+1ad+1ch(0-1) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+1ad+1ch(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+1ad+2ch(0-1) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+1ad+2ch(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+1ch(0-1) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+1ch(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+2ad 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+2ad+1ch(0-1) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+2ad+1ch(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+2ad+2ch(0-1) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+2ad+2ch(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+2ch(0-1) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+2ch(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+3ad 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+3ad+1ch(0-1) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+3ad+1ch(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+3ad+2ch(0-1) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+3ad+2ch(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+4ad 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+4ad+1ch(0-1) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+4ad+1ch(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+4ad+2ch(0-1) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+4ad+2ch(2-11) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+5ad 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+5ad+1ch(0-1) 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+6ad 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 4 Brooms – RR 2Ad+7ad 180 206 243 277 358 438 358 305 206
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+1ad 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+1ad+1ch(0-1) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+1ad+1ch(2-11) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(0-1) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(2-11) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+1ch(0-1) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+1ch(2-11) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+2ad 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+2ad+1ch(0-1) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+2ad+1ch(2-11) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(0-1) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(2-11) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+2ch(0-1) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+2ch(2-11) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+3ad 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+3ad+1ch(0-1) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+3ad+1ch(2-11) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(0-1) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(2-11) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+4ad 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+4ad+1ch(0-1) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+4ad+1ch(2-11) 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa 3 Brooms – Private Pool RR 2Ad+5ad 202 238 277 308 412 500 412 348 238
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+1ad 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+1ad+1ch(0-1) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+1ad+1ch(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(0-1) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+1ch(0-1) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+1ch(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+2ad 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+2ad+1ch(0-1) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+2ad+1ch(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(0-1) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+2ch(0-1) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+2ch(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+3ad 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+3ad+1ch(0-1) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+3ad+1ch(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(0-1) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+4ad 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+4ad+1ch(0-1) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+4ad+1ch(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+4ad+2ch(0-1) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+4ad+2ch(2-11) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+5ad 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+5ad+1ch(0-1) 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Anemos – Private Pool RR 2Ad+6ad 348 438 518 563 624 777 624 518 438
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+1ad 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+1ad+1ch(0-1) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+1ad+1ch(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(0-1) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+1ch(0-1) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+1ch(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+2ad 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+2ad+1ch(0-1) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+2ad+1ch(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(0-1) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+2ch(0-1) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+2ch(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+3ad 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+3ad+1ch(0-1) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+3ad+1ch(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(0-1) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+4ad 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+4ad+1ch(0-1) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+4ad+1ch(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+4ad+2ch(0-1) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+4ad+2ch(2-11) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+5ad 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+5ad+1ch(0-1) 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa Blue – Private Pool RR 2Ad+6ad 491 580 670 714 786 938 786 624 580
Villa King – Private Pool RR 2Ad 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+10ad 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+1ad 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+1ad+1ch(0-1) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+1ad+1ch(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(0-1) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+1ch(0-1) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+1ch(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+2ad 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+2ad+1ch(0-1) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+2ad+1ch(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(0-1) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+2ch(0-1) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+2ch(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+3ad 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+3ad+1ch(0-1) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+3ad+1ch(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(0-1) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+4ad 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+4ad+1ch(0-1) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+4ad+1ch(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+4ad+2ch(0-1) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+4ad+2ch(2-11) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+5ad 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+5ad+1ch(0-1) 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+6ad 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+7ad 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+8ad 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa King – Private Pool RR 2Ad+9ad 385 491 571 624 687 848 687 537 491
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+1ad 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+1ad+1ch(0-1) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+1ad+1ch(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(0-1) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+1ad+2ch(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+1ch(0-1) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+1ch(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+2ad 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+2ad+1ch(0-1) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+2ad+1ch(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(0-1) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+2ad+2ch(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+2ch(0-1) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+2ch(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+3ad 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+3ad+1ch(0-1) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+3ad+1ch(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(0-1) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+3ad+2ch(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+4ad 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+4ad+1ch(0-1) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+4ad+1ch(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+4ad+2ch(0-1) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+4ad+2ch(2-11) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+5ad 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+5ad+1ch(0-1) 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+6ad 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Queen – Private Pool RR 2Ad+7ad 269 313 348 438 537 670 537 438 313
Villa Thea – Private Pool RR 2Ad 153 180 215 243 313 385 313 269 180
Suite – Upper Floor/Sea View RR 2Ad 99 112 135 148 202 243 202 170 112
Suite – Upper Floor/Sea View RR 2Ad+1ad 99 112 135 148 202 243 202 170 112
Suite – Upper Floor/Sea View RR 2Ad+1ad+1ch(0-1) 99 112 135 148 202 243 202 170 112
Suite – Upper Floor/Sea View RR 2Ad+1ad+1ch(2-11) 99 112 135 148 202 243 202 170 112
Suite – Upper Floor/Sea View RR 2Ad+1ch(0-1) 99 112 135 148 202 243 202 170 112
Suite – Upper Floor/Sea View RR 2Ad+1ch(2-11) 99 112 135 148 202 243 202 170 112
Suite – Upper Floor/Sea View RR 2Ad+2ad 99 112 135 148 202 243 202 170 112
Suite – Upper Floor/Sea View RR 2Ad+2ch(0-1) 99 112 135 148 202 243 202 170 112
Suite – Upper Floor/Sea View RR 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 99 112 135 148 202 243 202 170 112
Suite – Upper Floor/Sea View RR 2Ad+2ch(2-11) 99 112 135 148 202 243 202 170 112
Double Bungalow Deluxe – Garden View BB 2Ad 113 128 145 158 203 239 203 177 128
Double Bungalow Deluxe – Garden View BB 2Ad+1ad 128 141 158 172 216 253 216 190 141
Double Bungalow Deluxe – Garden View BB 2Ad+1ch(0-1) 113 128 145 158 203 239 203 177 128
Double Bungalow Deluxe – Garden View BB 2Ad+1ch(2-11) 123 137 154 168 212 248 212 186 137
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad 166 189 220 244 314 377 314 270 189
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+1ad 181 203 235 257 328 390 328 283 203
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 181 203 235 257 328 390 328 283 203
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 190 212 244 266 337 399 337 294 212
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 181 203 235 257 328 390 328 283 203
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 190 212 244 266 337 399 337 294 212
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 199 221 253 275 346 410 346 303 221
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+1ch(0-1) 166 189 220 244 314 377 314 270 189
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+1ch(2-11) 177 198 229 253 323 386 323 279 198
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+2ad 195 216 248 271 341 404 341 298 216
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 195 216 248 271 341 404 341 298 216
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 204 225 257 280 352 414 352 307 225
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+2ch(0-1) 166 189 220 244 314 377 314 270 189
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 177 198 229 253 323 386 323 279 198
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+2ch(2-11) 186 207 239 262 332 395 332 288 207
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+3ad 208 230 262 285 356 419 356 312 230
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+3ch(0-1) 166 189 220 244 314 377 314 270 189
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11) 177 198 229 253 323 386 323 279 198
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11) 186 207 239 262 332 395 332 288 207
Suite – Ground Floor/Sea View BB 2Ad+3ch(2-11) 195 216 248 271 341 404 341 298 216
Villa 3 Brooms – BB 2Ad 189 216 252 287 360 430 360 305 216
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+1ad 203 230 265 302 373 444 373 319 230
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 203 230 265 302 373 444 373 319 230
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 212 240 274 311 382 453 382 328 240
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 203 230 265 302 373 444 373 319 230
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 212 240 274 311 382 453 382 328 240
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 221 249 283 320 391 462 391 337 249
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+1ch(0-1) 189 216 252 287 360 430 360 305 216
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+1ch(2-11) 198 225 261 297 369 439 369 314 225
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+2ad 216 245 279 315 387 457 387 332 245
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 216 245 279 315 387 457 387 332 245
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 225 254 288 324 396 468 396 341 254
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 216 245 279 315 387 457 387 332 245
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 225 254 288 324 396 468 396 341 254
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 236 263 298 333 405 477 405 352 263
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+2ch(0-1) 189 216 252 287 360 430 360 305 216
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 198 225 261 297 369 439 369 314 225
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+2ch(2-11) 207 236 270 306 378 448 378 323 236
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+3ad 230 258 294 329 400 472 400 346 258
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 230 258 294 329 400 472 400 346 258
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 240 268 303 338 411 481 411 356 268
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 230 258 294 329 400 472 400 346 258
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 240 268 303 338 411 481 411 356 268
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 249 277 312 347 420 490 420 365 277
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+4ad 245 272 307 343 415 486 415 361 272
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 245 272 307 343 415 486 415 361 272
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 254 281 316 353 424 495 424 370 281
Villa 3 Brooms – BB 2Ad+5ad 258 286 321 357 429 499 429 374 286
Villa 4 Brooms – BB 2Ad 207 235 270 305 386 466 386 332 235
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+1ad 221 248 283 319 399 480 399 346 248
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 221 248 283 319 399 480 399 346 248
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 230 257 294 328 410 489 410 356 257
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 221 248 283 319 399 480 399 346 248
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 230 257 294 328 410 489 410 356 257
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 240 266 303 337 419 498 419 365 266
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+1ch(0-1) 207 235 270 305 386 466 386 332 235
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+1ch(2-11) 216 244 279 314 395 475 395 341 244
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+2ad 236 262 298 332 414 494 414 361 262
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 236 262 298 332 414 494 414 361 262
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 245 271 307 341 423 503 423 370 271
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 236 262 298 332 414 494 414 361 262
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 245 271 307 341 423 503 423 370 271
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 254 280 316 352 432 512 432 379 280
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+2ch(0-1) 207 235 270 305 386 466 386 332 235
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 216 244 279 314 395 475 395 341 244
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+2ch(2-11) 225 253 288 323 404 485 404 352 253
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+3ad 249 275 312 346 428 507 428 374 275
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 249 275 312 346 428 507 428 374 275
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 258 285 321 356 437 516 437 383 285
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 249 275 312 346 428 507 428 374 275
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 258 285 321 356 437 516 437 383 285
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 268 295 330 365 446 527 446 393 295
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+4ad 263 289 325 361 441 521 441 388 289
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 263 289 325 361 441 521 441 388 289
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 272 299 335 370 450 531 450 397 299
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+4ad+2ch(0-1) 263 289 325 361 441 521 441 388 289
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 272 299 335 370 450 531 450 397 299
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+4ad+2ch(2-11) 281 308 344 379 460 540 460 406 308
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+5ad 277 304 339 374 455 536 455 402 304
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+5ad+1ch(0-1) 277 304 339 374 455 536 455 402 304
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+6ad 290 318 354 388 470 549 470 416 318
Villa 4 Brooms – BB 2Ad+7ad 305 331 368 402 483 563 483 430 331
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad 229 265 305 336 439 529 439 377 265
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+1ad 244 279 319 350 453 543 453 390 279
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 244 279 319 350 453 543 453 390 279
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 253 288 328 360 462 552 462 399 288
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 244 279 319 350 453 543 453 390 279
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 253 288 328 360 462 552 462 399 288
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 262 298 337 369 472 561 472 410 298
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+1ch(0-1) 229 265 305 336 439 529 439 377 265
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+1ch(2-11) 239 274 314 345 448 538 448 386 274
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+2ad 257 294 332 364 468 556 468 404 294
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 257 294 332 364 468 556 468 404 294
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 266 303 341 373 477 565 477 414 303
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 257 294 332 364 468 556 468 404 294
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 266 303 341 373 477 565 477 414 303
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 275 312 352 382 486 574 486 423 312
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+2ch(0-1) 229 265 305 336 439 529 439 377 265
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 239 274 314 345 448 538 448 386 274
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+2ch(2-11) 248 283 323 355 457 547 457 395 283
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+3ad 271 307 346 378 481 570 481 419 307
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 271 307 346 378 481 570 481 419 307
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 280 316 356 387 490 579 490 428 316
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 271 307 346 378 481 570 481 419 307
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 280 316 356 387 490 579 490 428 316
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 289 325 365 396 499 589 499 437 325
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+4ad 285 321 361 391 495 585 495 432 321
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 285 321 361 391 495 585 495 432 321
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 295 330 370 400 504 594 504 441 330
Villa 3 Brooms – Private Pool BB 2Ad+5ad 299 335 374 405 508 598 508 446 335
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad 377 466 546 591 653 804 653 546 466
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+1ad 390 480 560 605 666 819 666 560 480
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 390 480 560 605 666 819 666 560 480
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 399 489 569 614 675 828 675 569 489
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 390 480 560 605 666 819 666 560 480
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 399 489 569 614 675 828 675 569 489
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 410 498 578 623 685 837 685 578 498
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+1ch(0-1) 377 466 546 591 653 804 653 546 466
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+1ch(2-11) 386 475 555 600 662 814 662 555 475
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+2ad 404 494 573 619 680 832 680 573 494
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 404 494 573 619 680 832 680 573 494
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 414 503 583 628 689 841 689 583 503
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 404 494 573 619 680 832 680 573 494
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 414 503 583 628 689 841 689 583 503
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 423 512 593 637 699 850 699 593 512
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+2ch(0-1) 377 466 546 591 653 804 653 546 466
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 386 475 555 600 662 814 662 555 475
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+2ch(2-11) 395 485 564 610 671 823 671 564 485
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+3ad 419 507 588 632 694 846 694 588 507
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 419 507 588 632 694 846 694 588 507
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 428 516 597 643 704 855 704 597 516
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 419 507 588 632 694 846 694 588 507
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 428 516 597 643 704 855 704 597 516
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 437 527 606 652 713 864 713 606 527
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+4ad 432 521 602 647 708 860 708 602 521
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 432 521 602 647 708 860 708 602 521
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 441 531 611 656 718 869 718 611 531
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+4ad+2ch(0-1) 432 521 602 647 708 860 708 602 521
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 441 531 611 656 718 869 718 611 531
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+4ad+2ch(2-11) 450 540 620 665 727 879 727 620 540
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+5ad 446 536 615 661 722 874 722 615 536
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+5ad+1ch(0-1) 446 536 615 661 722 874 722 615 536
Villa Anemos – Private Pool BB 2Ad+6ad 460 549 629 674 736 888 736 629 549
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad 519 608 698 741 814 965 814 653 608
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+1ad 533 622 712 756 828 979 828 666 622
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 533 622 712 756 828 979 828 666 622
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 543 631 721 765 837 989 837 675 631
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 533 622 712 756 828 979 828 666 622
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 543 631 721 765 837 989 837 675 631
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 552 641 730 774 846 998 846 685 641
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+1ch(0-1) 519 608 698 741 814 965 814 653 608
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+1ch(2-11) 529 618 707 750 823 974 823 662 618
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+2ad 547 636 725 770 841 994 841 680 636
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 547 636 725 770 841 994 841 680 636
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 556 646 735 779 850 1003 850 689 646
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 547 636 725 770 841 994 841 680 636
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 556 646 735 779 850 1003 850 689 646
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 565 655 744 788 860 1012 860 699 655
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+2ch(0-1) 519 608 698 741 814 965 814 653 608
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 529 618 707 750 823 974 823 662 618
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+2ch(2-11) 538 627 716 761 832 983 832 671 627
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+3ad 561 650 739 783 855 1007 855 694 650
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 561 650 739 783 855 1007 855 694 650
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 570 660 748 793 864 1016 864 704 660
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 561 650 739 783 855 1007 855 694 650
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 570 660 748 793 864 1016 864 704 660
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 579 669 758 802 874 1025 874 713 669
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+4ad 574 664 753 797 869 1021 869 708 664
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 574 664 753 797 869 1021 869 708 664
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 585 673 763 806 879 1030 879 718 673
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+4ad+2ch(0-1) 574 664 753 797 869 1021 869 708 664
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 585 673 763 806 879 1030 879 718 673
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+4ad+2ch(2-11) 594 682 772 816 888 1039 888 727 682
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+5ad 589 678 768 811 883 1035 883 722 678
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+5ad+1ch(0-1) 589 678 768 811 883 1035 883 722 678
Villa Blue – Private Pool BB 2Ad+6ad 603 691 781 825 897 1049 897 736 691
Villa King – Private Pool BB 2Ad 413 519 599 653 715 877 715 564 519
Villa King – Private Pool BB 2Ad+10ad 552 658 738 791 854 1015 854 704 658
Villa King – Private Pool BB 2Ad+1ad 427 533 613 666 729 890 729 578 533
Villa King – Private Pool BB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 427 533 613 666 729 890 729 578 533
Villa King – Private Pool BB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 436 543 622 675 738 899 738 588 543
Villa King – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 427 533 613 666 729 890 729 578 533
Villa King – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 436 543 622 675 738 899 738 588 543
Villa King – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 445 552 631 685 747 908 747 597 552
Villa King – Private Pool BB 2Ad+1ch(0-1) 413 519 599 653 715 877 715 564 519
Villa King – Private Pool BB 2Ad+1ch(2-11) 422 529 608 662 724 886 724 573 529
Villa King – Private Pool BB 2Ad+2ad 440 547 627 680 743 904 743 593 547
Villa King – Private Pool BB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 440 547 627 680 743 904 743 593 547
Villa King – Private Pool BB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 449 556 636 689 752 913 752 602 556
Villa King – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 440 547 627 680 743 904 743 593 547
Villa King – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 449 556 636 689 752 913 752 602 556
Villa King – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 458 565 646 699 762 922 762 611 565
Villa King – Private Pool BB 2Ad+2ch(0-1) 413 519 599 653 715 877 715 564 519
Villa King – Private Pool BB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 422 529 608 662 724 886 724 573 529
Villa King – Private Pool BB 2Ad+2ch(2-11) 431 538 618 671 733 895 733 583 538
Villa King – Private Pool BB 2Ad+3ad 454 561 641 694 757 918 757 606 561
Villa King – Private Pool BB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 454 561 641 694 757 918 757 606 561
Villa King – Private Pool BB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 463 570 650 704 766 927 766 615 570
Villa King – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 454 561 641 694 757 918 757 606 561
Villa King – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 463 570 650 704 766 927 766 615 570
Villa King – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 473 579 660 713 775 937 775 624 579
Villa King – Private Pool BB 2Ad+4ad 469 574 655 708 771 932 771 620 574
Villa King – Private Pool BB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 469 574 655 708 771 932 771 620 574
Villa King – Private Pool BB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 478 585 664 718 780 941 780 629 585
Villa King – Private Pool BB 2Ad+4ad+2ch(0-1) 469 574 655 708 771 932 771 620 574
Villa King – Private Pool BB 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 478 585 664 718 780 941 780 629 585
Villa King – Private Pool BB 2Ad+4ad+2ch(2-11) 487 594 673 727 789 950 789 638 594
Villa King – Private Pool BB 2Ad+5ad 482 589 669 722 785 946 785 633 589
Villa King – Private Pool BB 2Ad+5ad+1ch(0-1) 482 589 669 722 785 946 785 633 589
Villa King – Private Pool BB 2Ad+6ad 496 603 682 736 798 960 798 648 603
Villa King – Private Pool BB 2Ad+7ad 510 616 696 749 812 973 812 662 616
Villa King – Private Pool BB 2Ad+8ad 524 630 711 764 827 988 827 675 630
Villa King – Private Pool BB 2Ad+9ad 538 645 724 778 840 1002 840 689 645
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad 297 340 377 466 564 698 564 466 340
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+1ad 311 355 390 480 578 712 578 480 355
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 311 355 390 480 578 712 578 480 355
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 320 364 399 489 588 721 588 489 364
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 311 355 390 480 578 712 578 480 355
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 320 364 399 489 588 721 588 489 364
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 329 373 410 498 597 730 597 498 373
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+1ch(0-1) 297 340 377 466 564 698 564 466 340
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+1ch(2-11) 306 350 386 475 573 707 573 475 350
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+2ad 324 369 404 494 593 725 593 494 369
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 324 369 404 494 593 725 593 494 369
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 333 378 414 503 602 735 602 503 378
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 324 369 404 494 593 725 593 494 369
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 333 378 414 503 602 735 602 503 378
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 343 387 423 512 611 744 611 512 387
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+2ch(0-1) 297 340 377 466 564 698 564 466 340
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 306 350 386 475 573 707 573 475 350
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+2ch(2-11) 315 360 395 485 583 716 583 485 360
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+3ad 338 382 419 507 606 739 606 507 382
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 338 382 419 507 606 739 606 507 382
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 347 391 428 516 615 748 615 516 391
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 338 382 419 507 606 739 606 507 382
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 347 391 428 516 615 748 615 516 391
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 357 400 437 527 624 758 624 527 400
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+4ad 353 396 432 521 620 753 620 521 396
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 353 396 432 521 620 753 620 521 396
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 362 405 441 531 629 763 629 531 405
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+4ad+2ch(0-1) 353 396 432 521 620 753 620 521 396
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 362 405 441 531 629 763 629 531 405
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+4ad+2ch(2-11) 371 415 450 540 638 772 638 540 415
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+5ad 366 411 446 536 633 768 633 536 411
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+5ad+1ch(0-1) 366 411 446 536 633 768 633 536 411
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+6ad 380 424 460 549 648 781 648 549 424
Villa Queen – Private Pool BB 2Ad+7ad 394 438 474 563 662 795 662 563 438
Villa Thea – Private Pool BB 2Ad 181 207 244 270 340 413 340 297 207
Suite – Upper Floor/Sea View BB 2Ad 128 140 162 177 229 270 229 198 140
Suite – Upper Floor/Sea View BB 2Ad+1ad 141 154 177 190 244 283 244 212 154
Suite – Upper Floor/Sea View BB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 141 154 177 190 244 283 244 212 154
Suite – Upper Floor/Sea View BB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 150 163 186 199 253 294 253 221 163
Suite – Upper Floor/Sea View BB 2Ad+1ch(0-1) 128 140 162 177 229 270 229 198 140
Suite – Upper Floor/Sea View BB 2Ad+1ch(2-11) 137 149 171 186 239 279 239 207 149
Suite – Upper Floor/Sea View BB 2Ad+2ad 155 168 190 204 257 298 257 225 168
Suite – Upper Floor/Sea View BB 2Ad+2ch(0-1) 128 140 162 177 229 270 229 198 140
Suite – Upper Floor/Sea View BB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 137 149 171 186 239 279 239 207 149
Suite – Upper Floor/Sea View BB 2Ad+2ch(2-11) 146 158 181 195 248 288 248 216 158
Double Bungalow Deluxe – Garden View HB 2Ad 138 152 169 183 227 263 227 200 152
Double Bungalow Deluxe – Garden View HB 2Ad+1ad 164 178 195 210 253 289 253 227 178
Double Bungalow Deluxe – Garden View HB 2Ad+1ch(0-1) 138 152 169 183 227 263 227 200 152
Double Bungalow Deluxe – Garden View HB 2Ad+1ch(2-11) 154 168 185 198 243 279 243 216 168
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad 191 213 245 268 338 400 338 295 213
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+1ad 218 239 271 294 364 427 364 321 239
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 218 239 271 294 364 427 364 321 239
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 232 255 286 310 380 443 380 336 255
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 218 239 271 294 364 427 364 321 239
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 232 255 286 310 380 443 380 336 255
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 248 271 302 325 396 458 396 352 271
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 191 213 245 268 338 400 338 295 213
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 207 229 260 283 354 416 354 310 229
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+2ad 244 265 297 320 390 453 390 346 265
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 244 265 297 320 390 453 390 346 265
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 258 281 312 336 406 469 406 362 281
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+2ch(0-1) 191 213 245 268 338 400 338 295 213
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 207 229 260 283 354 416 354 310 229
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+2ch(2-11) 222 245 275 299 370 432 370 325 245
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+3ad 270 291 323 346 416 479 416 372 291
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+3ch(0-1) 191 213 245 268 338 400 338 295 213
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11) 207 229 260 283 354 416 354 310 229
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11) 222 245 275 299 370 432 370 325 245
Suite – Ground Floor/Sea View HB 2Ad+3ch(2-11) 238 260 291 314 386 448 386 341 260
Villa 3 Brooms – HB 2Ad 213 241 275 312 383 454 383 329 241
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+1ad 239 268 302 338 410 480 410 355 268
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 239 268 302 338 410 480 410 355 268
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 255 282 318 354 425 496 425 371 282
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 239 268 302 338 410 480 410 355 268
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 255 282 318 354 425 496 425 371 282
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 271 298 333 369 441 512 441 387 298
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+1ch(0-1) 213 241 275 312 383 454 383 329 241
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+1ch(2-11) 229 256 291 328 399 470 399 345 256
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+2ad 265 294 328 364 436 506 436 381 294
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 265 294 328 364 436 506 436 381 294
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 281 308 344 380 452 522 452 397 308
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 265 294 328 364 436 506 436 381 294
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 281 308 344 380 452 522 452 397 308
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 297 324 360 395 468 538 468 413 324
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+2ch(0-1) 213 241 275 312 383 454 383 329 241
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 229 256 291 328 399 470 399 345 256
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+2ch(2-11) 245 272 307 343 415 486 415 361 272
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+3ad 291 319 354 390 462 532 462 407 319
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 291 319 354 390 462 532 462 407 319
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 307 335 370 405 478 548 478 423 335
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 291 319 354 390 462 532 462 407 319
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 307 335 370 405 478 548 478 423 335
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 323 350 386 421 493 564 493 439 350
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+4ad 318 345 380 416 488 558 488 433 345
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 318 345 380 416 488 558 488 433 345
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 333 361 396 431 504 574 504 449 361
Villa 3 Brooms – HB 2Ad+5ad 344 371 406 443 514 585 514 460 371
Villa 4 Brooms – HB 2Ad 231 258 295 329 411 490 411 357 258
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+1ad 257 285 321 355 437 516 437 383 285
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 257 285 321 355 437 516 437 383 285
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 273 300 336 371 452 532 452 398 300
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 257 285 321 355 437 516 437 383 285
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 273 300 336 371 452 532 452 398 300
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 289 315 352 387 468 547 468 414 315
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+1ch(0-1) 231 258 295 329 411 490 411 357 258
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+1ch(2-11) 247 274 310 345 425 506 425 372 274
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+2ad 283 311 346 381 462 543 462 410 311
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 283 311 346 381 462 543 462 410 311
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 299 327 362 397 478 558 478 424 327
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 283 311 346 381 462 543 462 410 311
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 299 327 362 397 478 558 478 424 327
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 315 341 378 413 494 573 494 440 341
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+2ch(0-1) 231 258 295 329 411 490 411 357 258
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 247 274 310 345 425 506 425 372 274
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+2ch(2-11) 263 289 325 361 441 521 441 388 289
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+3ad 310 337 372 407 488 569 488 435 337
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 310 337 372 407 488 569 488 435 337
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 325 353 388 423 504 585 504 450 353
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 310 337 372 407 488 569 488 435 337
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 325 353 388 423 504 585 504 450 353
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 341 368 404 439 520 599 520 466 368
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+4ad 336 363 398 433 514 595 514 461 363
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 336 363 398 433 514 595 514 461 363
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 352 379 414 449 530 611 530 477 379
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+4ad+2ch(0-1) 336 363 398 433 514 595 514 461 363
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 352 379 414 449 530 611 530 477 379
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+4ad+2ch(2-11) 368 394 430 464 546 625 546 493 394
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+5ad 362 389 424 460 540 621 540 487 389
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+5ad+1ch(0-1) 362 389 424 460 540 621 540 487 389
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+6ad 388 415 450 486 566 647 566 513 415
Villa 4 Brooms – HB 2Ad+7ad 414 441 477 512 593 673 593 539 441
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad 254 289 329 361 463 553 463 400 289
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+1ad 280 315 355 387 489 579 489 427 315
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 280 315 355 387 489 579 489 427 315
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 296 331 371 402 505 595 505 443 331
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 280 315 355 387 489 579 489 427 315
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 296 331 371 402 505 595 505 443 331
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 311 347 387 418 521 611 521 458 347
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+1ch(0-1) 254 289 329 361 463 553 463 400 289
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+1ch(2-11) 270 305 345 375 479 569 479 416 305
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+2ad 306 341 381 413 515 605 515 453 341
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 306 341 381 413 515 605 515 453 341
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 322 357 397 428 531 621 531 469 357
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 306 341 381 413 515 605 515 453 341
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 322 357 397 428 531 621 531 469 357
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 337 373 413 444 547 636 547 485 373
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+2ch(0-1) 254 289 329 361 463 553 463 400 289
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 270 305 345 375 479 569 479 416 305
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+2ch(2-11) 285 321 361 391 495 585 495 432 321
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+3ad 332 368 407 439 541 631 541 479 368
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 332 368 407 439 541 631 541 479 368
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 347 383 423 454 557 647 557 495 383
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 332 368 407 439 541 631 541 479 368
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 347 383 423 454 557 647 557 495 383
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 363 399 439 470 573 662 573 511 399
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+4ad 358 394 433 464 568 657 568 505 394
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 358 394 433 464 568 657 568 505 394
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 373 410 449 480 583 673 583 521 410
Villa 3 Brooms – Private Pool HB 2Ad+5ad 385 420 460 490 594 683 594 531 420
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad 400 490 570 615 677 829 677 570 490
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+1ad 427 516 596 641 703 855 703 596 516
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 427 516 596 641 703 855 703 596 516
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 443 532 612 657 719 870 719 612 532
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 427 516 596 641 703 855 703 596 516
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 443 532 612 657 719 870 719 612 532
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 458 547 628 673 735 886 735 628 547
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+1ch(0-1) 400 490 570 615 677 829 677 570 490
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+1ch(2-11) 416 506 586 631 693 845 693 586 506
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+2ad 453 543 622 668 729 881 729 622 543
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 453 543 622 668 729 881 729 622 543
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 469 558 638 683 745 896 745 638 558
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 453 543 622 668 729 881 729 622 543
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 469 558 638 683 745 896 745 638 558
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 485 573 654 699 761 912 761 654 573
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+2ch(0-1) 400 490 570 615 677 829 677 570 490
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 416 506 586 631 693 845 693 586 506
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+2ch(2-11) 432 521 602 647 708 860 708 602 521
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+3ad 479 569 648 694 755 907 755 648 569
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 479 569 648 694 755 907 755 648 569
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 495 585 664 710 771 922 771 664 585
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 479 569 648 694 755 907 755 648 569
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 495 585 664 710 771 922 771 664 585
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 511 599 680 724 787 938 787 680 599
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+4ad 505 595 674 720 781 933 781 674 595
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 505 595 674 720 781 933 781 674 595
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 521 611 690 736 797 948 797 690 611
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+4ad+2ch(0-1) 505 595 674 720 781 933 781 674 595
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 521 611 690 736 797 948 797 690 611
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+4ad+2ch(2-11) 537 625 706 750 812 964 812 706 625
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+5ad 531 621 700 746 807 960 807 700 621
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+5ad+1ch(0-1) 531 621 700 746 807 960 807 700 621
Villa Anemos – Private Pool HB 2Ad+6ad 557 647 727 772 833 985 833 727 647
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad 544 632 722 766 838 990 838 677 632
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+1ad 570 658 748 793 864 1016 864 703 658
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 570 658 748 793 864 1016 864 703 658
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 586 674 764 807 880 1031 880 719 674
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 570 658 748 793 864 1016 864 703 658
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 586 674 764 807 880 1031 880 719 674
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 600 690 779 823 895 1047 895 735 690
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+1ch(0-1) 544 632 722 766 838 990 838 677 632
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+1ch(2-11) 560 648 738 781 854 1005 854 693 648
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+2ad 596 685 774 819 890 1041 890 729 685
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 596 685 774 819 890 1041 890 729 685
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 612 700 790 833 906 1057 906 745 700
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 596 685 774 819 890 1041 890 729 685
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 612 700 790 833 906 1057 906 745 700
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 627 716 805 849 921 1073 921 761 716
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+2ch(0-1) 544 632 722 766 838 990 838 677 632
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 560 648 738 781 854 1005 854 693 648
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+2ch(2-11) 574 664 753 797 869 1021 869 708 664
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+3ad 622 711 800 845 916 1068 916 755 711
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 622 711 800 845 916 1068 916 755 711
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 637 727 816 860 932 1083 932 771 727
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 622 711 800 845 916 1068 916 755 711
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 637 727 816 860 932 1083 932 771 727
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 653 743 831 875 947 1099 947 787 743
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+4ad 648 737 827 870 943 1094 943 781 737
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 648 737 827 870 943 1094 943 781 737
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 663 753 843 886 958 1110 958 797 753
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+4ad+2ch(0-1) 648 737 827 870 943 1094 943 781 737
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 663 753 843 886 958 1110 958 797 753
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+4ad+2ch(2-11) 679 769 857 902 973 1125 973 812 769
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+5ad 674 763 853 896 969 1120 969 807 763
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+5ad+1ch(0-1) 674 763 853 896 969 1120 969 807 763
Villa Blue – Private Pool HB 2Ad+6ad 700 789 879 922 995 1146 995 833 789
Villa King – Private Pool HB 2Ad 437 544 623 677 739 900 739 589 544
Villa King – Private Pool HB 2Ad+10ad 698 804 885 938 1000 1162 1000 849 804
Villa King – Private Pool HB 2Ad+1ad 463 570 649 703 765 927 765 615 570
Villa King – Private Pool HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 463 570 649 703 765 927 765 615 570
Villa King – Private Pool HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 479 586 665 719 781 943 781 630 586
Villa King – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 463 570 649 703 765 927 765 615 570
Villa King – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 479 586 665 719 781 943 781 630 586
Villa King – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 495 600 681 735 797 958 797 646 600
Villa King – Private Pool HB 2Ad+1ch(0-1) 437 544 623 677 739 900 739 589 544
Villa King – Private Pool HB 2Ad+1ch(2-11) 453 560 639 693 755 916 755 604 560
Villa King – Private Pool HB 2Ad+2ad 489 596 675 729 791 953 791 641 596
Villa King – Private Pool HB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 489 596 675 729 791 953 791 641 596
Villa King – Private Pool HB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 505 612 691 745 807 969 807 656 612
Villa King – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 489 596 675 729 791 953 791 641 596
Villa King – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 505 612 691 745 807 969 807 656 612
Villa King – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 520 627 707 761 823 983 823 672 627
Villa King – Private Pool HB 2Ad+2ch(0-1) 437 544 623 677 739 900 739 589 544
Villa King – Private Pool HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 453 560 639 693 755 916 755 604 560
Villa King – Private Pool HB 2Ad+2ch(2-11) 469 574 655 708 771 932 771 620 574
Villa King – Private Pool HB 2Ad+3ad 515 622 702 755 818 979 818 666 622
Villa King – Private Pool HB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 515 622 702 755 818 979 818 666 622
Villa King – Private Pool HB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 531 637 718 771 833 995 833 682 637
Villa King – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 515 622 702 755 818 979 818 666 622
Villa King – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 531 637 718 771 833 995 833 682 637
Villa King – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 546 653 733 787 849 1010 849 698 653
Villa King – Private Pool HB 2Ad+4ad 541 648 728 781 844 1005 844 693 648
Villa King – Private Pool HB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 541 648 728 781 844 1005 844 693 648
Villa King – Private Pool HB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 557 663 744 797 860 1021 860 708 663
Villa King – Private Pool HB 2Ad+4ad+2ch(0-1) 541 648 728 781 844 1005 844 693 648
Villa King – Private Pool HB 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 557 663 744 797 860 1021 860 708 663
Villa King – Private Pool HB 2Ad+4ad+2ch(2-11) 572 679 760 812 875 1036 875 724 679
Villa King – Private Pool HB 2Ad+5ad 568 674 754 807 870 1031 870 719 674
Villa King – Private Pool HB 2Ad+5ad+1ch(0-1) 568 674 754 807 870 1031 870 719 674
Villa King – Private Pool HB 2Ad+6ad 594 700 780 833 896 1057 896 745 700
Villa King – Private Pool HB 2Ad+7ad 620 727 806 860 922 1083 922 771 727
Villa King – Private Pool HB 2Ad+8ad 646 752 832 886 948 1110 948 797 752
Villa King – Private Pool HB 2Ad+9ad 672 778 858 912 974 1136 974 823 778
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad 321 365 400 490 589 722 589 490 365
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+1ad 347 391 427 516 615 748 615 516 391
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 347 391 427 516 615 748 615 516 391
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 363 406 443 532 630 764 630 532 406
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(0-1) 347 391 427 516 615 748 615 516 391
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11) 363 406 443 532 630 764 630 532 406
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+1ad+2ch(2-11) 379 422 458 547 646 779 646 547 422
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+1ch(0-1) 321 365 400 490 589 722 589 490 365
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+1ch(2-11) 337 381 416 506 604 738 604 506 381
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+2ad 373 418 453 543 641 774 641 543 418
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+2ad+1ch(0-1) 373 418 453 543 641 774 641 543 418
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+2ad+1ch(2-11) 389 432 469 558 656 790 656 558 432
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(0-1) 373 418 453 543 641 774 641 543 418
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11) 389 432 469 558 656 790 656 558 432
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+2ad+2ch(2-11) 404 448 485 573 672 805 672 573 448
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+2ch(0-1) 321 365 400 490 589 722 589 490 365
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 337 381 416 506 604 738 604 506 381
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+2ch(2-11) 353 396 432 521 620 753 620 521 396
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+3ad 399 444 479 569 666 800 666 569 444
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+3ad+1ch(0-1) 399 444 479 569 666 800 666 569 444
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+3ad+1ch(2-11) 415 458 495 585 682 816 682 585 458
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(0-1) 399 444 479 569 666 800 666 569 444
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11) 415 458 495 585 682 816 682 585 458
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+3ad+2ch(2-11) 430 474 511 599 698 831 698 599 474
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+4ad 425 470 505 595 693 827 693 595 470
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+4ad+1ch(0-1) 425 470 505 595 693 827 693 595 470
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+4ad+1ch(2-11) 441 485 521 611 708 843 708 611 485
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+4ad+2ch(0-1) 425 470 505 595 693 827 693 595 470
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11) 441 485 521 611 708 843 708 611 485
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+4ad+2ch(2-11) 456 500 537 625 724 857 724 625 500
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+5ad 452 496 531 621 719 853 719 621 496
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+5ad+1ch(0-1) 452 496 531 621 719 853 719 621 496
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+6ad 478 521 557 647 745 879 745 647 521
Villa Queen – Private Pool HB 2Ad+7ad 504 547 583 673 771 905 771 673 547
Villa Thea – Private Pool HB 2Ad 205 231 268 295 365 437 365 321 231
Suite – Upper Floor/Sea View HB 2Ad 152 164 187 200 254 295 254 222 164
Suite – Upper Floor/Sea View HB 2Ad+1ad 178 190 213 227 280 321 280 248 190
Suite – Upper Floor/Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(0-1) 178 190 213 227 280 321 280 248 190
Suite – Upper Floor/Sea View HB 2Ad+1ad+1ch(2-11) 194 206 228 243 296 336 296 264 206
Suite – Upper Floor/Sea View HB 2Ad+1ch(0-1) 152 164 187 200 254 295 254 222 164
Suite – Upper Floor/Sea View HB 2Ad+1ch(2-11) 168 180 202 216 270 310 270 238 180
Suite – Upper Floor/Sea View HB 2Ad+2ad 204 216 239 253 306 346 306 274 216
Suite – Upper Floor/Sea View HB 2Ad+2ch(0-1) 152 164 187 200 254 295 254 222 164
Suite – Upper Floor/Sea View HB 2Ad+2ch(0-1)(2-11) 168 180 202 216 270 310 270 238 180
Suite – Upper Floor/Sea View HB 2Ad+2ch(2-11) 183 196 218 231 285 325 285 254 196
Cenovnik je informativnog karaktera.

Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/apartmanu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.

Za više informacija molimo Vas da nas kontaktirate na [email protected] ili nas pozovite na +381 11 3290 452,  +381 60 3290 452 (Viber/WhatsApp)

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za sve aranžmane čiji su ugovori zaključeni od 30.07.2019.

NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupne cene aranžmana, a preostali iznos do pune cene aranžmana, potrebno je uplatiti najkasnije 15 dana pre polaska na put. Za rezervacije napravljene neposredno pre putovanja, tj. u periodu kraćem od 15 dana pre početka usluge, plaćanje u celosti je obavezno izvršiti odmah, nakon potvrde rezervacije. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

Za hotele koji su na promotivnom programu (EARLY BOOKING), način plaćanja je sledeći:
Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupne cene aranžmana, a najkasnije u roku od 5 radnih dana.
Preostali iznos, do pune cene aranžmana 70%, potrebno je uplatiti najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

 

Kompleks se nalazi na 300 m od peščano - šljunkovite plaže (preko puta).

Slične ponude

villa-aphrodite

Villa Aphrodite

 7/10/14 noći

Bellevue Villas

 7/10/14 noći
Od 430.00€ OD 430.00€ /person
× 430.00€ = 430.00€

POŠALJITE UPIT

Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!