Vila Nelly - Kasiopi - Krf - Grčka ostrva - Letovanje - Apartmanski smeštaj

Vila Nelly

Daily Tour 10 noći
Kasiopi, Grčka Grčka
Lokacija: vila sa bazenom, smeštena na samoj plaži Kalamiona, prelazi se lokalni put, u centru Kasiopija.
Vila je udaljena 150m od centra gradića i turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama.Studio 2: soba sa dva kreveta i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle, posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.Apartman 03+1: jedna spavaća soba sa dva ležaja, dnevni boravak sa jednim standardnim i jednim pomoćnim ležajem sa trpezarijskim i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), dva klima uređaja, kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.Apartman 04+1: dve odvojene spavaće sobe sa po dva ležaja, dnevni boravak sa dodatnim pomoćnim ležajem i sa trpezarijskim i kuhinjskim delom (frižider, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima u svim prostorijama (3 klima uređaja), kupatilo sa peškirima, balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

Klima se doplaćuje – doplata po danu: std 02 – 5 eur, app 03 – 8 eur, app 04 – 10 eur. Plaćanje na recepciji.


AUTOBUSKI, SOPSTVENI ILI AVIONSKI PREVOZ 
 iz Beograda.


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

Za avio aranžman:

 • Avio – čarter let na relaciji Beograd – Krf – Beograd sa obrokom tokom leta;
 • troškove transfera aerodrom – apartman – aerodrom;
 • aerodromske takse na aerodromima u Beogradu i na Krfu;
 • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa;
 • doplatu za gorivo – YQ taksu (za odrasle i decu preko 2 g.) u iznosu definisanom ugovorom sa avio prevoznikom. Iznos takse za gorivo je podložan promeni do polaska na put. U slučaju povećanja putnik je dužan da izvrši doplatu pre započetog putovanja;
 • usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija u izabranom terminu.

Za autobuski aranžman:

 • Autobuski prevoz, autobusom turističke klase (klima, video) na relaciji Beograd – Krf – Beograd sa pratiocem;
 •  usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu;
 • prevoz trajektom Igumenica – Krf – Igumenica (vožnja traje oko 80 minuta);
 • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
 • Boravišnu taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji;
 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €);
 • fakultativne izlete i ulaznice, kao i ostale individualne i nepomenute troškove.

– Avionski prevoz:
Dan polaska – poletanja aviona je datum iz tabele.
Prvi dan: sastanak putnika dva sata pre poletanja kod šaltera organizatora na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. Obavezno jedan dan pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i poletanja aviona.
2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama.
11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, poletanje sa Krfa prema planu letenja. Sletanje u Beograd. Kraj usluga.

– Autobuski prevoz:
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele.
Prvi dan: polazak autobusa iz Beograda u 14:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa.
2-11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama.
12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Krfa je oko 14:00h.
13.dan: dolazak u Beograd u jutarnjam satima na mesto polaska. Kraj usluga.

– Sopstveni prevoz:
Prvi dan: dan početka usluge. Dolazak u mesto boravka, smeštaj u odabrani objekat.
2-10.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama.
11.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.
Plaćanja se vrše:
gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.
čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2021., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
virmanskom uplatom pojedinaca ili preduzeća na osnovu izdate fakture.

NAPOMENA:

– Sobe/apartmani se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09.00h.
– Dodatni, odnosno pomoćni ležaj je uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili je sofa/fotelja na rasklapanje.
– Apartmani i studiji se predaju gostima u ispravnom i čistom stanju. Gosti sami održavaju higijenu u smeštajnim jedinicama i nabavljaju sredstva za higijenu. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.
– Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit. Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu (apartman ili studio) u sezoni je 100% na smeštajni deo aranžmana i nije moguć u svim studijima i apartmanima (informacije su dostupne u agenciji).
– Cena je garantovana uz uplatu kompletnog iznosa. U slučaju promena nakon zaključivanja Ugovora o putovanju, koja se odnose na promene u kursu razmene valute, ili kada je cena izražena u dinarima, do promene u tarifama prevoznika i drugim zakonom predviđenim slučajevima, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
– Maloletna lica ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost roditelja da mogu samostalno da putuju.
– Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
– Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, sedište u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
– Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
– U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
– Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
– Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
– Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
– Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika (autobuski prevoz), 80% popunjenosti prevoznog sredstva (avio čarter prevoz).
– Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
– Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Vila je udaljena 150m od centra gradića i turističke luke i šetališta sa brojnim restoranima i kafeterijama. U blizini plaže Kalamiona.
Total: 69.00€ From 69.00€ /person
× 69.00€ = 69.00€

OR
  Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!