Vila Potos Sun - Potos - Tasos - Grčka ostrva - Apartmanski smeštaj

Vila Potos Sun

Daily Tour 10 noći
Potos 640 02, Greece Grčka
Lokacija
Vila se nalazi u centru Potosa i okružena je sopstvenim zelenilom i vrtom. Vila je udaljena oko 100m od mora i promenade a na oko 150m od peščane plaže. Okružena je brojnim prodavnicama i supermarketima. Vila ima sopstveni parking i besplatan wi-fi internet.
Sadržaj hotela

Studio 02: moderan dizajn sa savremenim sadržajima (18 m²), sastoji se od sobe sa francuskim (širokim) ležajem ili sa dva standardna kreveta, u okviru sobe je lepo odvojen i dizajniran kuhinjski deo – dozvoljena „light“ kuhinja (frižider, šporet sa dve ringle, aspirator, električni bokal, posuđe za odgovarajući broj osoba), plazma TV, klima uređaj (besplatan), wi-fi internet, kupatilo sa peškirima, fen, sef (uz doplatu), prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Studio 03: moderan dizajn sa savremenim sadržajima (20 m²), sastoji se od sobe sa francuskim (širokim) ležajem i jednim standardnim ležajem ili sobe sa tri standardna ležaja, u okviru sobe je lepo odvojen i dizajniran kuhinjski deo – dozvoljena „light“ kuhinja (frižider, šporet sa dve ringle, aspirator, električni bokal, posuđe za odgovarajući broj osoba), plazma TV, klima uređaj (besplatan), wi-fi internet, fen, kupatilo sa peškirima, sef (uz doplatu), prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

Usluga
Najam.


SOPSTVENIM PREVOZOM ILI AUTOBUSOM 
 iz Beograda.


 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • Usluge smeštaja (10 noćenja) na bazi najma studija / apartmana u izabranom terminu;
  • servis predstavnika agencije i troškove organizacije programa.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Autobuski prevoz na relaciji Beograd – Tasos – Beograd sa pratiocem grupe;
  • trajekt Keramoti – Tasos Limenas – Keramoti (vožnja traje oko 30 minuta). Cena trajekta 10 eur po osobi (povratna vožnja). Plaćanje vodiču u autobusu;
  • dinarski deo aranžmana – 3.990 rsd (dete 2-12g. – 2.990 rsd)
  • turističku taksu – 0,5€ dnevno, plaća se po studiju ili apartmanu. Plaćanje na recepciji;
  • međunarodno zdravstveno osiguranje (preporučujemo UNIQA osiguranje);
  • fakultativne izlete i individualne troškove putnika.

 

Sopstveni prevoz

1. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Sobe/apartmani se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h;
2. Dan do pretposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan. Napuštanje smeštaja do 09:00 časova.

Autobuski prevoz

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele.

Prvi dan: polazak autobusa iz Beograda u
17:00h. Obavezno dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme i mesto sastanka putnika i polaska autobusa.
2-11.dan: boravak u izabranom terminu i objektu sa izabranim uslugama.
12.dan (poslednji dan boravka): napuštanje objekta, povratak sa Tasosa je oko 15:00h.
13.dan: dolazak u Beograd u jutarnjam satima na mesto polaska. Kraj usluga.

 

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA – AUTOBUSOM – PO OSOBI
CENA UKLJUČUJE: APARTMANSKI SMEŠTAJ + BUS PREVOZ + TRAJEKT

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.
Plaćanja se vrše:
gotovinski ili platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro i Dina, rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
platnim karticama na rate: 40% prilikom rezervacije, a ostatak od 60% do 6 jednakih mesečnih rata BEZ KAMATE – ovaj način plaćanja važi samo za korisnike kreditnih platnih kartica Banke Intesa (Visa, Master do 6 rata i American Express do 4 rate bez kamate) i direktne prijave i uplate u turističkoj agenciji Discovery Travel.
čekovima građana sa odloženim plaćanjem do 15. decembra 2021., rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a za ostatak se deponuju čekovi najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

NAPOMENA:

– Navedeni popusti za treću i četvrtu osobu i decu važe samo u pratnji dve odrasle (plative) osobe, osim ako drugačije nije navedeno u cenovniku.
– Sobe/apartmani se koriste prvog dana iz tabele od 14:00h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09.00h.
– Dodatni, odnosno pomoćni ležaj je uglavnom manjih dimenzija od standardnog ležaja i uobičajno je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili je sofa/fotelja na rasklapanje.
– Apartmani i studiji se predaju gostima u ispravnom i čistom stanju. Gosti sami održavaju higijenu u smeštajnim jedinicama i nabavljaju sredstva za higijenu. Posteljina se menja najmanje jednom u toku smene.
– Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu/smeštajnu jedinicu se radi na upit. Doplata za jednokrevetnu smeštajnu jedinicu (apartman ili studio) u sezoni je 100% na smeštajni deo aranžmana i nije moguć u svim studijima i apartmanima (informacije su dostupne u agenciji).
– Cena je garantovana uz uplatu kompletnog iznosa. U slučaju promena nakon zaključivanja Ugovora o putovanju, koja se odnose na promene u kursu razmene valute, ili kada je cena izražena u dinarima, do promene u tarifama prevoznika i drugim zakonom predviđenim slučajevima, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja, otkaza putovanja ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan da obavesti putnike najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.
– Maloletna lica ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost roditelja da mogu samostalno da putuju.
– Oznaka kategorije hotela u programu putovanja je zvanično utvrđena i važeća je na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera.
– Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe ili apartmana, sedište u avionu ili autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija, po dolasku gostiju.
– Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
– U uslovima niske sezone, a nekada i u sezoni, moguće je da neki sadržaji smeštajnog objekta, ugostiteljski i trgovinski objekti u mestu opredelenja nisu u funkciji, za šta Organizator putovanja ne može biti odgovoran.
– Fotografije iz kataloga ili sa internet prezentacije unutrašnjih sadržaja smeštajnih objekata i soba, ne garantuju da će putnik dobiti baš smeštajnu jedinicu izgleda, položaja, opremljenosti i veličine kao na fotografiji.
– Broj telefona predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije 5 dana pre ugovorenog putovanja. Ukoliko putnik preuzme vaučer na kojem ne piše broj telefona predstavnika, dužan je pozvati agenciju pre putovanja.
– Svaki putnik je u obavezi da poseduje ispravnu putnu ispravu (pasoš).
– Putnici koji nisu državljani Srbije, u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za neispravnu putnu ispravu učesnika u putovanju, ne dobijanje vize za kategoriju putnika kojima je viza potrebna, kao i u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje odredišta i smatraće se da je putnik odustao od aranžmana i postupiće se prema Opštim uslovima putovanja.
– Minimum za realizaciju putovanja je 30 putnika (autobuski prevoz), 80% popunjenosti prevoznog sredstva (avio čarter prevoz).
– Agencija nema odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
– Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Vila se nalazi u centru Potosa i okružena je sopstvenim zelenilom i vrtom. Vila je udaljena oko 100m od mora i promenade a na oko 150m od peščane plaže.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!