Trikorfo Beach Maisonettes, 3km od Psakoudije - Halkidiki - privatne vile

Trikorfo Beach Maisonettes

Daily Tour 7/10/14 noći
Trikorfo,, Gerakini 631 00, Greece Grčka

Obilje zelenila, peščana plaža, prostrana mezoneta sa ugradnom kuhinjom, restoran, mini market, igralište, internet, kvalitetna usluge. Vila je idealana za opuštajući porodični odmor.
Ukupno 30 mezoneta: Maisonettes Junior Panorama (~65 m2 ), Maisonettes Senior Panorama (~75 m2 ), Maisonettes Junior Sea Side (~65 m2 ).
Sobe su delimično renovirane 2015 god. U sobama novi anatomski dušeci, renovirana kupatila, u svim sobama novi televizori sa ravnim ekranom, novi nameštaj na terasi,po sobi -2 ležaljke sa dušecima +suncobran u bašti. U sobi: Opremljena kuhinja (el.šporet sa 3 ringle,rerna,kuvalo za vodu,aparat za kafu,mikrotalasna ,toster, frižider, posuđe) trpezarijski sto, klima, besplatan Wi -Fi internet, novi flat-screen TV ( 32 inča), SAT TV(ruski kanali), telefon, tuš, fen, terasa.
Maisonette Junior Panorama na 350 m od mora – Dupleks – mezoneta. Obično se na prvom spratu nalazi: dnevna soba sa sofom, 2 fotelje, kuhinja, trpezarijski sto; 2 klima uređaja, TV, SAT TV, telefon, WI-FI internet, tuš, fen, terasa (15m2), odvojena spavaća soba. Na drugom spratu: spavaća soba bez vrata. Jedna spavaća sa 2 odvojena ležaja; druga sa francuskim ležajem.
Maisonette Senior Panorama na 350 m od mora– Dupleks-mezoneta. Obicno se u prizemlju nalazi:dnevna soba sa 2 sofe, fotelja, kuhinja, trpezarijski sto; 2 klime, TV, SAT TV, telefon, Wi-FI internet, tuš, fen, terasa(25m2)Na spratu: dve odvojene spavaće sobe. Jedna spavaća sa 2 odvojena ležaja; druga sa francuskim ležajem.
Maisonette Junior Sea Side na 70 m od mora – Dupleks-mezoneta. Obicno se u prizemlju nalazi:dnevna soba sa 2 sofe, fotelja, kuhinja, trpezarijski sto; 2 klime, TV, SAT TV, telefon, Wi-FI internet, tuš, fen, terasa(15m2)Na spratu: spavća soba bez vrata, jedna spavaća soba sa 2 odvojena kreveta; druga sa francuskim ležajem.
Paket dobrodošlice na dan dolaska: flaša lokalnog vina, flaša vode (1.5l), kafa/čaj (kesice).


SOPSTVENIM PREVOZOM ILI KOMBI PREVOZOM 
 iz Beograda.


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • boravak od ugovorenog broja noćenja – preciziranog ugovorom, sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima,
  • vanlinijski prevoz vozilom u slučaju da se radi o paket aranžmanu ili u slučaju da je prevoz posebno doplaćen,
  • troškove organizacije putovanja,
  • usluge predstavnika agencije na engleskom ili ruskom ili srpskom jeziku organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • individualne troškove,
  • troškove fakultativnih izleta,
  • turističku taksu,
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje.

 

GRČKA / HALKIDIKI I PIERIA Program putovanja:

1.dan Putovanje Beograd vozilo dolazi u Beograd, po putnike na kućnu adresu, a za putnike van Beograda, na autoputu prema Grčkoj na za to predviđenim mestima (U Beogradu između 21:00 časova i 24:00 časova). Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2.dan – poslednji dan Dolazak na destinaciju u Grčkoj (Halkidiki ili Pieria). Početak usluge, smeštaj u objekat, prema pravilima hotela (posle 14:00 časova), boravak u objektu na bazi izabrane usluge, sa ugovorenim brojem noćenja – preciziranog ugovorom, noćenje;
Poslednji dan / dan putovanja Napuštanje objekta, prema pravilima hotela (do 10:00 časova). Polazak vozila između 15:00 časova i 17:00 časova, po lokalnom vremenu. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Kraj usluge.
Prevozno sredstvo ima 8-20 sedišta. Raspored sedišta se ne može unapred rezervisati. Molimo putnike da odmah prilikom prijavljivanja ostave kontakt mobilne telefone i adresu (ukoliko su iz Beograda) ili mesto sa koga će usluga prevoza započeti i izavršiti se (ukoliko su putnici van Beograda). Na dostavljene mobilne telefone na dan puta putnici dobijaju tačnu potvrdu satnice polaska, posle 14:00 časova, kao i za povratak, na dan povratka posle 10:00 časova. Call centar prevoznika Terra travel 064 802 66 80, dostupan je 24 sata. Mesta na prevozu su ograničena.

PAKET ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz vozilom (8-20 sedišta), na relaciji Beograd – Halkidiki / Pieria – Beograd, boravak od ugovorenog broja noćenja – preciziranog ugovorom, sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije na engleskom ili ruskom ili srpskom jeziku organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

PAKET ARANŽMAN NE OBUHVATA: Individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom putovanja i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom i troškove međunarodnog putnog osiguranja po važećoj po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Uniqa osiguranje, sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike od 0 do 86 godina starosti, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). Osobe starosti preko 86 godina, dužne su da same pribave polisu osiguranja. U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati broj 011/ 20 24 100, centra za pomoć Uniqa osiguranja), osiguranik je pokriven za celokupni iznos, prema uslovima Uniqa osiguranja. Od 01.01.2018. svi putnici su u obavezi da plate Grčku boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta. U hotelima 5* taksa je 4 eur dnevno, po sobi, u hotelima 4* taksa je 3 eur dnevno, po sobi, u hotelima 3* taksa je 1,50 eur dnevno, po sobi. U objektima niže kategorizacije 2*, 1* i apartmanima taksa je 0,50 eur dnevno, po sobi.

VAŽNO: Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju obaveste i upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima organizatora putovanja.

NAPOMENE: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče itd.) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih službi, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana! Programom predviđene usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel/apartman, do trenutka napuštanja hotela/apartmana, a prema hotelskim pravilima. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge. Hotel zadržava pravo promene programa All Inclusive usluge, bez prethodne najave. U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 14:00 časova, ako drugačije nije ugovoreno i napuštaju se u 10:00 časova poslednjeg dana boravka ! Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Trokrevetne sobe su često nedovoljno prostrane, obično veličine standardne dvokrevetne sobe sa jednim pomoćnim ležajem drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje i uglavnom ne odgovaraju očekivanjima putnika. Pomoćni ležaj u svim smeštajnim jedinicama je manje veličine od standardnog ležaja, uglavnom drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje i nije udoban za odraslu osobu. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat i iznošenje hrane i pića iz hotelskog restorana. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Raspored soba / apartmana određuje recepcija hotela, na licu mesta.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 8 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

Prilikom prijavljivanja za aranžman i potpisivanja ugovora, validna je isključivo cena objavljena na online sistemu u momentu potpisivanja ugovora. Cene su podležne promenama radi last minute i specijalnih ponuda.

Trikorfo Beach Maisonettes / Apartments / Trikorfo / Chalkidiki-Sithonia
Cenovnik: od 17.10.18 00:00 do 15.10.19 23:59 – ZA AKTUELNE POPUSTE PROVERITE U AGENCIJI ILI POSTAVITE UPIT
Leto 2019 All
Cene su prema uslovima tarife iz sistema; po smeštajnoj jedinici / po noći u evrima
Minimum Stay Nights 2 3 3 4 3 3 2
ROOM TYPE/CATEGORYPANSACCOMMODATION27.04.19-07.06.1908.06.19-21.06.1922.06.19-12.07.1913.07.19-01.09.1902.09.19-08.09.1909.09.19-15.09.1916.09.19-15.10.19
Maisonette Junior – PanoramaRR2Ad7011313115613811370
Maisonette Junior – PanoramaRR2Ad+1ad7011313115613811370
Maisonette Junior – PanoramaRR2Ad+1ad+1ch(0-2)7011313115613811370
Maisonette Junior – PanoramaRR2Ad+1ad+1ch(3-5)7011313115613811370
Maisonette Junior – PanoramaRR2Ad+1ch(0-2)7011313115613811370
Maisonette Junior – PanoramaRR2Ad+1ch(3-5)7011313115613811370
Maisonette Junior – PanoramaRR2Ad+2ad7011313115613811370
Maisonette Junior – PanoramaRR2Ad+2ad+1ch(0-2)7011313115613811370
Maisonette Junior – PanoramaRR2Ad+2ad+1ch(3-5)7011313115613811370
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad9314817220618114893
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad+1ad9314817220618114893
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad+1ad+1ch(0-2)9314817220618114893
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad+1ad+1ch(3-5)9314817220618114893
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad+1ch(0-2)9314817220618114893
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad+1ch(3-5)9314817220618114893
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad+2ad9314817220618114893
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad+2ad+1ch(0-2)9314817220618114893
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad+2ad+1ch(3-5)9314817220618114893
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad+3ad9314817220618114893
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad+3ad+1ch(0-2)9314817220618114893
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad+3ad+1ch(3-5)9314817220618114893
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad+4ad9314817220618114893
Maisonette Senior – PanoramaRR2Ad+4ad+1ch(0-2)9314817220618114893
Maisonette Junior – Sea SideRR2Ad7914917220618214979
Maisonette Junior – Sea SideRR2Ad+1ad7914917220618214979
Maisonette Junior – Sea SideRR2Ad+1ad+1ch(0-2)7914917220618214979
Maisonette Junior – Sea SideRR2Ad+1ad+1ch(3-5)7914917220618214979
Maisonette Junior – Sea SideRR2Ad+1ch(0-2)7914917220618214979
Maisonette Junior – Sea SideRR2Ad+1ch(3-5)7914917220618214979
Maisonette Junior – Sea SideRR2Ad+2ad7914917220618214979
Maisonette Junior – Sea SideRR2Ad+2ad+1ch(0-2)7914917220618214979
Maisonette Junior – Sea SideRR2Ad+2ad+1ch(3-5)7914917220618214979
Maisonette Junior – PanoramaBB2Ad8613014717215413086
Maisonette Junior – PanoramaBB2Ad+1ad9413815518116213894
Maisonette Junior – PanoramaBB2Ad+1ad+1ch(0-2)9413815518116213894
Maisonette Junior – PanoramaBB2Ad+1ad+1ch(3-5)9814116018516614198
Maisonette Junior – PanoramaBB2Ad+1ch(0-2)8613014717215413086
Maisonette Junior – PanoramaBB2Ad+1ch(3-5)9013315217715813390
Maisonette Junior – PanoramaBB2Ad+2ad102146163189170146102
Maisonette Junior – PanoramaBB2Ad+2ad+1ch(0-2)102146163189170146102
Maisonette Junior – PanoramaBB2Ad+2ad+1ch(3-5)106150168193174150106
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad108164189222197164108
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad+1ad116172197230205172116
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad+1ad+1ch(0-2)116172197230205172116
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad+1ad+1ch(3-5)121177200235210177121
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad+1ch(0-2)108164189222197164108
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad+1ch(3-5)113169193227200169113
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad+2ad125181205239213181125
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad+2ad+1ch(0-2)125181205239213181125
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad+2ad+1ch(3-5)129185210243218185129
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad+3ad133189213247221189133
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad+3ad+1ch(0-2)133189213247221189133
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad+3ad+1ch(3-5)137193218250225193137
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad+4ad141197221255229197141
Maisonette Senior – PanoramaBB2Ad+4ad+1ch(0-2)141197221255229197141
Maisonette Junior – Sea SideBB2Ad9516518922219816595
Maisonette Junior – Sea SideBB2Ad+1ad103173197230206173103
Maisonette Junior – Sea SideBB2Ad+1ad+1ch(0-2)103173197230206173103
Maisonette Junior – Sea SideBB2Ad+1ad+1ch(3-5)107178200235211178107
Maisonette Junior – Sea SideBB2Ad+1ch(0-2)9516518922219816595
Maisonette Junior – Sea SideBB2Ad+1ch(3-5)9917019322720217099
Maisonette Junior – Sea SideBB2Ad+2ad111182205239214182111
Maisonette Junior – Sea SideBB2Ad+2ad+1ch(0-2)111182205239214182111
Maisonette Junior – Sea SideBB2Ad+2ad+1ch(3-5)115186210243219186115
Maisonette Junior – PanoramaHB2Ad128171189214196171128
Maisonette Junior – PanoramaHB2Ad+1ad156200218244224200156
Maisonette Junior – PanoramaHB2Ad+1ad+1ch(0-2)156200218244224200156
Maisonette Junior – PanoramaHB2Ad+1ad+1ch(3-5)171215232257239215171
Maisonette Junior – PanoramaHB2Ad+1ch(0-2)128171189214196171128
Maisonette Junior – PanoramaHB2Ad+1ch(3-5)141186203229211186141
Maisonette Junior – PanoramaHB2Ad+2ad186229247272254229186
Maisonette Junior – PanoramaHB2Ad+2ad+1ch(0-2)186229247272254229186
Maisonette Junior – PanoramaHB2Ad+2ad+1ch(3-5)199244261287269244199
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad150206230264239206150
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad+1ad180236260294268236180
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad+1ad+1ch(0-2)180236260294268236180
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad+1ad+1ch(3-5)194249274307282249194
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad+1ch(0-2)150206230264239206150
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad+1ch(3-5)165221245279253221165
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad+2ad208264288322297264208
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad+2ad+1ch(0-2)208264288322297264208
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad+2ad+1ch(3-5)223279303337311279223
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad+3ad238294318352325294238
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad+3ad+1ch(0-2)238294318352325294238
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad+3ad+1ch(3-5)252307332365340307252
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad+4ad266322346380355322266
Maisonette Senior – PanoramaHB2Ad+4ad+1ch(0-2)266322346380355322266
Maisonette Junior – Sea SideHB2Ad137207230264240207137
Maisonette Junior – Sea SideHB2Ad+1ad165237260294269237165
Maisonette Junior – Sea SideHB2Ad+1ad+1ch(0-2)165237260294269237165
Maisonette Junior – Sea SideHB2Ad+1ad+1ch(3-5)180250274307283250180
Maisonette Junior – Sea SideHB2Ad+1ch(0-2)137207230264240207137
Maisonette Junior – Sea SideHB2Ad+1ch(3-5)152222245279254222152
Maisonette Junior – Sea SideHB2Ad+2ad195265288322298265195
Maisonette Junior – Sea SideHB2Ad+2ad+1ch(0-2)195265288322298265195
Maisonette Junior – Sea SideHB2Ad+2ad+1ch(3-5)210280303337312280210
Cenovnik je informativnog karaktera.

Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/apartmanu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.

Za više informacija molimo Vas da nas kontaktirate na [email protected] ili nas pozovite na +381 11 3290 452,  +381 60 3290 452 (Viber/WhatsApp)

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupne cene aranžmana, a preostali iznos do pune cene aranžmana, potrebno je uplatiti najkasnije 15 dana pre polaska na put. Za rezervacije napravljene neposredno pre putovanja, tj. u periodu kraćem od 15 dana pre početka usluge, plaćanje u celosti je obavezno izvršiti odmah, nakon potvrde rezervacije. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

Za hotele koji su na promotivnom programu (EARLY BOOKING), način plaćanja je sledeći:
Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupne cene aranžmana, a najkasnije u roku od 5 radnih dana.
Preostali iznos, do pune cene aranžmana 70%, potrebno je uplatiti najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

Mezonete se nalaze u reonu Trikorfo, na 3km od mesta Psakoudia, na 3km od mesta Gerakini. Peščana plaža na 350 m.
Total: 350.00€ From 350.00€ /person
× 350.00€ = 350.00€

OR
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!