Villa D Oro - Kuće i vile - Halkidiki - Grčka letovanje

Villa D Oro

Individualno putovanje 7/10/14 noći
Paliouri 630 85, Greece Grčka

Moderan kompleks za opuštajući odmor. Veliki izbor luksuznih, komfornih apartmana i vila, internet, javni bazen i privatni bazen.
Poluostrvo Kasandra, 4 km od naselja Paliuri (taverne, kafići, supermarket, apoteka), 125 km od aerodroma „Makedonija“ u Solunu. Novi kompleks izgrađen je 2018. godine.

Ukupno 12 soba: Junior Suites SV/Sharing Pool (~45 m2), Suites SV/Sharing Pool (~83 m2), Suites Panorama Private Pool SV (~80 m2), Suites Deluxe Private Pool SV (~113 m2), Villa Private Pool SV (~ 168 m2), Villa Superior Private Pool SV (~172 m2).

U sobama: kuhinja (električni šporet, posuđe, frižider, espreso aparat za kafu, kuvalo za vodu), klima uređaj, sef, mini frižider, televizor sa ravnim ekranom, SAT TV, fen, kupatilo / tuš, set za kupatilo, pegla, besplatan Wi Fi internet, balkon / terasa.

Junior Suite SV/Sharing Pool Otvorenog plana soba, podeljena poluzidom, kuhinja, spavaći prostor sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom, malom trpezarijom.

Suite SV/Sharing Pool Spavaća soba sa bračnim krevetom, kuhinja, dnevni boravak s akaučem na razvlačenje.

Suite Panorama Private Pool SV -Spavaća soba sa francuskim ležajem, kuhinjom, trpezarijom, dnevni boravak sa sofom, privatnim bazenom (~ 33 m).

Suite Deluxe Private Pool SV (~ 33 kv.m), 2 spavaće sobe sa francuskim ležajima, trpezarijom i dnevnim boravkom sa kaučem na razvlačenje. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se kupatilo sa kadom. Drugo kupatilo sa tušem.

Villa Private Pool SV 2 nivoa. Privatni bazen (~ 33 m2), u prizemlju – 1 spavaća soba s a francuskim ležajem, tušem, kuhinjom, dnevnim boravkom i trpezarijom. Na gornjem nivou se nalazi spavaća soba sa francuskim ležajem, tušem, kuhinjom, dnevnim boravkom i trpezarijom. U dnevnoj sobi se nalazi kauč na razvlačenje.

Villa Superior Private Pool SV Privatni bazen (~ 30 m2). 2 sprata. U prizemlju se nalazi kuhinja, trpezarija, dnevni boravak sa kaminom i kauč na razvlačenje, tuš kabina; na zadnjem spratu – 3 spavaće sobe s francuskim ležajem, hodnik s WC-om, tuš kabina.

Na upit: frizerski salon, manikir, pedikir, spa tretmani.
Kontinentalni doručak u sobi.


SOPSTVENIM PREVOZOM ILI KOMBI PREVOZOM 
 iz Beograda.


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • boravak od ugovorenog broja noćenja – preciziranog ugovorom, sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima,
  • vanlinijski prevoz vozilom u slučaju da se radi o paket aranžmanu ili u slučaju da je prevoz posebno doplaćen,
  • troškove organizacije putovanja,
  • usluge predstavnika agencije na engleskom ili ruskom ili srpskom jeziku organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • individualne troškove,
  • troškove fakultativnih izleta,
  • turističku taksu,
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje.

 

GRČKA / HALKIDIKI I PIERIA Program putovanja:

1.dan Putovanje Beograd vozilo dolazi u Beograd, po putnike na kućnu adresu, a za putnike van Beograda, na autoputu prema Grčkoj na za to predviđenim mestima (U Beogradu između 21:00 časova i 24:00 časova). Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2.dan – poslednji dan Dolazak na destinaciju u Grčkoj (Halkidiki ili Pieria). Početak usluge, smeštaj u objekat, prema pravilima hotela (posle 14:00 časova), boravak u objektu na bazi izabrane usluge, sa ugovorenim brojem noćenja – preciziranog ugovorom, noćenje;
Poslednji dan / dan putovanja Napuštanje objekta, prema pravilima hotela (do 10:00 časova). Polazak vozila između 15:00 časova i 17:00 časova, po lokalnom vremenu. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Kraj usluge.
Prevozno sredstvo ima 8-20 sedišta. Raspored sedišta se ne može unapred rezervisati. Molimo putnike da odmah prilikom prijavljivanja ostave kontakt mobilne telefone i adresu (ukoliko su iz Beograda) ili mesto sa koga će usluga prevoza započeti i izavršiti se (ukoliko su putnici van Beograda). Na dostavljene mobilne telefone na dan puta putnici dobijaju tačnu potvrdu satnice polaska, posle 14:00 časova, kao i za povratak, na dan povratka posle 10:00 časova. Call centar prevoznika Terra travel 064 802 66 80, dostupan je 24 sata. Mesta na prevozu su ograničena.

PAKET ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz vozilom (8-20 sedišta), na relaciji Beograd – Halkidiki / Pieria – Beograd, boravak od ugovorenog broja noćenja – preciziranog ugovorom, sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije na engleskom ili ruskom ili srpskom jeziku organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

PAKET ARANŽMAN NE OBUHVATA: Individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom putovanja i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom i troškove međunarodnog putnog osiguranja po važećoj po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Uniqa osiguranje, sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike od 0 do 86 godina starosti, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). Osobe starosti preko 86 godina, dužne su da same pribave polisu osiguranja. U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati broj 011/ 20 24 100, centra za pomoć Uniqa osiguranja), osiguranik je pokriven za celokupni iznos, prema uslovima Uniqa osiguranja. Od 01.01.2018. svi putnici su u obavezi da plate Grčku boravišnu taksu koja se plaća na licu mesta. U hotelima 5* taksa je 4 eur dnevno, po sobi, u hotelima 4* taksa je 3 eur dnevno, po sobi, u hotelima 3* taksa je 1,50 eur dnevno, po sobi. U objektima niže kategorizacije 2*, 1* i apartmanima taksa je 0,50 eur dnevno, po sobi.

VAŽNO: Preporučuje se putnicima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Molimo putnike da se pre zaključenja ugovora o putovanju obaveste i upoznaju sa programom putovanja i Opštim uslovima organizatora putovanja.

NAPOMENE: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima kako na polasku, tako i u toku trajanja aranžmana i boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče itd.) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih službi, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti. Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana! Programom predviđene usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion ili all inclusive) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel/apartman, do trenutka napuštanja hotela/apartmana, a prema hotelskim pravilima. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge. Hotel zadržava pravo promene programa All Inclusive usluge, bez prethodne najave. U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 14:00 časova, ako drugačije nije ugovoreno i napuštaju se u 10:00 časova poslednjeg dana boravka ! Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Trokrevetne sobe su često nedovoljno prostrane, obično veličine standardne dvokrevetne sobe sa jednim pomoćnim ležajem drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje i uglavnom ne odgovaraju očekivanjima putnika. Pomoćni ležaj u svim smeštajnim jedinicama je manje veličine od standardnog ležaja, uglavnom drvene ili metalne konstrukcije na rasklapanje i nije udoban za odraslu osobu. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat i iznošenje hrane i pića iz hotelskog restorana. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Raspored soba / apartmana određuje recepcija hotela, na licu mesta.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 8 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

Prilikom prijavljivanja za aranžman i potpisivanja ugovora, validna je isključivo cena objavljena na online sistemu u momentu potpisivanja ugovora. Cene su podležne promenama radi last minute i specijalnih ponuda.

Villa D Oro / Villa / Paliouri / Chalkidiki-Kassandra
Cenovnik: od 16.01.19 00:00 do 31.10.19 23:59 – ZA AKTUELNE POPUSTE PROVERITE U AGENCIJI ILI POSTAVITE UPIT
Leto 2019
Cene su prema uslovima tarife iz sistema; po smeštajnoj jedinici / po noći u evrima
Minimum Stay Nights 3 3 5 5 5 3 3
ROOM TYPE/CATEGORYPANSACCOMMODATION15.04.19-23.05.1924.05.19-13.06.1914.06.19-11.07.1912.07.19-25.08.1926.08.19-10.09.1911.09.19-30.09.1901.10.19-31.10.19
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(0-1)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+3ch(0-1)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+3ch(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ch(0-1)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ch(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(0-1)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ch(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ad368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(0-1)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ch(0-1)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ch(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ad368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ch(0-1)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ch(0-1)(0-1)(0-1)(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ch(0-1)(0-1)(2-11)(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ch(0-1)(2-11)(2-11)(2-11)368470560690614470368
Suite Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ch(2-11)368470560690614470368
Suite Premium – Private PoolBB2Ad282363431531474363282
Suite Premium – Private PoolBB2Ad+1ad282363431531474363282
Suite Premium – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(0-1)282363431531474363282
Suite Premium – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(2-11)282363431531474363282
Suite Premium – Private PoolBB2Ad+1ch(0-1)282363431531474363282
Suite Premium – Private PoolBB2Ad+1ch(2-11)282363431531474363282
Suite Premium – Private PoolBB2Ad+2ad282363431531474363282
Suite Premium – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)282363431531474363282
Suite Premium – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)(2-11)282363431531474363282
Suite Premium – Private PoolBB2Ad+2ch(2-11)282363431531474363282
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+1ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(0-1)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+2ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+3ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+3ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+4ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+4ch(0-1)(0-1)(0-1)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+4ch(0-1)(0-1)(2-11)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+4ch(0-1)(2-11)(2-11)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ad+4ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+1ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+1ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(0-1)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+2ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+3ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+3ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ad+4ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ch(0-1)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+2ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ad525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ad+1ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(0-1)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ad+2ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ad+3ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ch(0-1)(0-1)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ch(0-1)(2-11)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+3ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ad525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ad+1ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ad+1ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(0-1)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ad+2ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ch(0-1)(0-1)(0-1)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ch(0-1)(0-1)(2-11)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ch(0-1)(2-11)(2-11)(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+4ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+5ad525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+5ad+1ch(0-1)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+5ch(2-11)525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+6ad525673803990882673525
Villa Deluxe – Private PoolBB2Ad+6ch(2-11)525673803990882673525
Junior Suite – Sea ViewBB2Ad189243288355316243189
Junior Suite – Sea ViewBB2Ad+1ad189243288355316243189
Junior Suite – Sea ViewBB2Ad+1ad+1ch(0-1)189243288355316243189
Junior Suite – Sea ViewBB2Ad+1ad+1ch(2-11)189243288355316243189
Junior Suite – Sea ViewBB2Ad+1ch(0-1)189243288355316243189
Junior Suite – Sea ViewBB2Ad+1ch(2-11)189243288355316243189
Junior Suite – Sea ViewBB2Ad+2ad189243288355316243189
Junior Suite – Sea ViewBB2Ad+2ch(0-1)189243288355316243189
Junior Suite – Sea ViewBB2Ad+2ch(0-1)(2-11)189243288355316243189
Junior Suite – Sea ViewBB2Ad+2ch(2-11)189243288355316243189
Suite Elegant – Sea ViewBB2Ad237303360443395303237
Suite Elegant – Sea ViewBB2Ad+1ad237303360443395303237
Suite Elegant – Sea ViewBB2Ad+1ad+1ch(0-1)237303360443395303237
Suite Elegant – Sea ViewBB2Ad+1ad+1ch(2-11)237303360443395303237
Suite Elegant – Sea ViewBB2Ad+1ch(0-1)237303360443395303237
Suite Elegant – Sea ViewBB2Ad+1ch(2-11)237303360443395303237
Suite Elegant – Sea ViewBB2Ad+2ad237303360443395303237
Suite Elegant – Sea ViewBB2Ad+2ch(0-1)237303360443395303237
Suite Elegant – Sea ViewBB2Ad+2ch(0-1)(2-11)237303360443395303237
Suite Elegant – Sea ViewBB2Ad+2ch(2-11)237303360443395303237
Cenovnik je informativnog karaktera.

Konačna cena zavisi od trenutne raspoloživosti u hotelu/apartmanu i podložna je promenama shodno cenama koje su važeće u momentu rezervacije.

Za više informacija molimo Vas da nas kontaktirate na [email protected] ili nas pozovite na +381 11 3290 452,  +381 60 3290 452 (Viber/WhatsApp)

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS za sve aranžmane čiji su ugovori zaključeni od 30.07.2019.

NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupne cene aranžmana, a preostali iznos do pune cene aranžmana, potrebno je uplatiti najkasnije 15 dana pre polaska na put. Za rezervacije napravljene neposredno pre putovanja, tj. u periodu kraćem od 15 dana pre početka usluge, plaćanje u celosti je obavezno izvršiti odmah, nakon potvrde rezervacije. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

Za hotele koji su na promotivnom programu (EARLY BOOKING), način plaćanja je sledeći:
Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupne cene aranžmana, a najkasnije u roku od 5 radnih dana.
Preostali iznos, do pune cene aranžmana 70%, potrebno je uplatiti najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

Poluostrvo Kasandra, 4 km od naselja Paliuri (taverne, kafići, supermarket, apoteka), 125 km od aerodroma "Makedonija" u Solunu.
Od 945.00€ OD 945.00€ /person
× 945.00€ = 945.00€

POŠALJITE UPIT

Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!