Villas Sando - Dasija - Krf - Grčka ostrva - Privatne vile - Letovanje

Villas Sando

Special Tour 7/10/14 noći
Dassia 490 83, Grčka Grčka

Villas Sando –  3 privatne vile u blizini mora , koje predstavljaju primer luksuza. Nalaze se u Dasiji, na oko 12 km od grada Krfa, aerodroma i glavne luke.
Imaju veličanstvenu arhitekturu, vrtove , bazene, lep pogled ka Jonskom moru. Vile su potpuno opremljene. Idealan izbor kako za porodični odmor, tako i za mlade. U blizini su prodavnice, restorani, barovi, kafići.

Opremljena peščano-šljunkovita plaža se nalazi  na oko 150 m od vile.

Sve vile dizajnirao je poznati grčki arhitekta Dimitris Tsitsos. Čiste linije, moderan dizajn i kombinacija luksuza i udobnosti preovlađuju u spoljašnjosti i unutrašnjosti.

Svaka vila ima dva sprata, modernu opremu, blistavo bele zidove, popločane podove, potpuno opremljene kuhinje, elegantne dekoracije, udoban nameštaj.

U vilama: opremljena kuhinja, dnevni boravak, 2 do 4 spavaće sobe, klima uređaj i TV u svim sobama, DVD-plejer, direktna telefonska linija, kupatilo / tuš, svaka spavaća soba sa privatnim kupatilom, roštilj u svakoj vili, sef, Wi-Fi, privatni bazen (~45-55 m2).

Villa Daphne 2-Bedrooms Private Pool (~112 m2) Vrt ~1300 m2.

Vila sa dve spavaće sobe. U prizemlju je kuhinja opremljena najnovijom tehnologijom (mašina za sudove, mikrotalasna, aparat za espresso kafu, filter kafu, toster i čajnik), trpezarija i dnevni boravak, veš mašina, pegla, toalet; na drugom nivou: 2 spavaće sobe, svaka sa sopstvenim kupatilom (tuš kabina), u jednoj sobi je francuski ležaj, u drugoj – 2 odvojena ležaja. Privatni bazen, privatni parking za 2 automobila. Roštilj u bašti, letnji tuš. Na 120 m od plaže Dacia i 300 m od plaže Agios Nikolaos.

Moguć smeštaj do 4 osobe.

Villa Lilly 3-Bedrooms Private Pool (~124 m2) Vrt 1300 m2.

Trosobna vila. U prizemlju je kuhinja opremljena najnovijom tehnologijom (mašina za sudove, mikrotalasna, aparat za espreso kafu, filter kafu, toster i čajnik), dnevni boravak i trpezarija, mašina za pranje veša, pegla, odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem, toalet; na drugom nivou: 2 spavaće sobe, kupatilo u svakoj sobi (tuš), u jednoj spavaćoj sobi – francuski ležaj, u drugoj – 2 odvojena ležaja. Privatni bazen, privatni parking za 2 automobila. Roštilj u bašti, letnji tuš. Na 120 m od od plaže Dacia i 300 m od plaže Agios Nikolaos.

Moguć smeštaj za najviše 6 osoba.

Villa Anna 4-Bedrooms PP (~144 m2) Vrt ~1300 m2.

Četvorosobna vila. U prizemlju je kuhinja opremljena najnovijom tehnologijom (mašina za sudove, mikrotalasna, aparat za espresso kafu, filter kafu, toster i čajnik), trpezarija i dnevni boravak. 2 odvojene spavaće sobe, svaka sa sopstvenim kupatilom, u jednoj – francuski ležaj, u drugoj – 2 odvojena ležaja. Na drugom nivou: 2 sobe, svaka sa sopstvenim kupatilom (tuš), jedna sa francuskim ležajem, druga – 2 odvojena ležaja. Privatni bazen, privatni parking za 2 automobila. Roštilj u vrtu, sjenica sa trpezarijom za 8 osoba, spoljnji tuš. Vila je nedaleko od plaže Dacia i plaže Agios Nikolaos.

Moguć smeštaj za do 8 osoba.


SOPSTVENIM PREVOZOM

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • boravak od ugovorenog broja noćenja – preciziranog ugovorom, sa uslugom po izboru, u hotelima ili apartmanima,
  • vanlinijski prevoz vozilom u slučaju da se radi o paket aranžmanu ili u slučaju da je prevoz posebno doplaćen,
  • troškove organizacije putovanja,
  • usluge predstavnika agencije na engleskom ili ruskom ili srpskom jeziku organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • individualne troškove,
  • troškove fakultativnih izleta,
  • turističku taksu,
  • zdravstveno putno osiguranje, preporučujemo UNIQA osiguranje.

Sopstveni prevoz

1. dan Beograd – Krf – Smeštaj u hotel (po pravilu posle 14h). Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. do pretposlednji dan – Krf – Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan – Krf – Beograd – Napuštanje soba do 10 h. Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti , na dan uplate prema zvaničnom srednjem kursu NBS.

NAČIN PLAĆANJA: Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupne cene aranžmana, a preostali iznos do pune cene aranžmana, potrebno je uplatiti najkasnije 15 dana pre polaska na put. Za rezervacije napravljene neposredno pre putovanja, tj. u periodu kraćem od 15 dana pre početka usluge, plaćanje u celosti je obavezno izvršiti odmah, nakon potvrde rezervacije. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

Za hotele koji su na promotivnom programu (EARLY BOOKING), način plaćanja je sledeći:
Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti 30% od ukupne cene aranžmana, a najkasnije u roku od 5 radnih dana.
Preostali iznos, do pune cene aranžmana 70%, potrebno je uplatiti najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

Villas Sando -  3 privatne vile u blizini mora , koje predstavljaju primer luksuza. Nalaze se u Dasiji, na oko 12 km od grada Krfa, aerodroma i glavne luke.
Please Contact Us for Price
    Upit Vas ne obavezuje ni na koji način. Naši operateri će Vam se javiti u najkraćem roku!