fbpx

Vize

U mogućnosti smo da Vam pružimo uslugu posredovanja pri vađenju turističkih viza za Tajland i Jamajku.

Administraciju ostavite nama, ne gubite vreme, sa nama je sve brže i jednostavnije.
Umesto Vas zakazujemo termin u ambasadi/konzulatu, popunjavamo on-line aplikaciju, a na Vama je samo da nam dostavite potrebna dokumenta. Prisustvo nije neophodno, Vaše je samo da uživate u isplaniranom putovanju.

Napomena: pasoš treba da važi bar 6 meseci nakon planiranog izlaska iz države! Validnost pasoša je isključivo Vaša odgovornost.

Možete nas kontaktirati putem maila: [email protected] , telefona +381 11 3290452, +381 60 3290452

Potrebna dokumentacija za Tajlandsku vizu:

  • Original pasoš koji mora da važi još najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland (neophodno je da u pasošu budu najmanje dve prazne strane, jedna naspram druge)
  • Fotokopija strane pasoša gde se nalaze Vaši podaci i fotografija (u agenciji)
  • Fotokopija kupljene povratne avio karte (rezervacija avio karte se ne prihvata – vršimo uslugu rezervacije i prodaju avio karata za Tajland). Postoji mogućnost online rezervacije preko našeg sistema: https://discoverytravel.golibe.com
  • Kolor fotografija 4 x 6 cm
  • Popunjen elektronski visa formular

Elektronski visa formular se popunjava u agenciji.

  • Cena turističke vize iznosi 40€ ukoliko preko agencije vršite rezervaciju smeštaja i avio karata.
  • Cena turističke vize iznosi 50€ ukoliko ne koristite usluge agencije za smeštaj i avio karte.

Molimo Vas da nas kontaktirate za sva dodatna pitanja.

Potrebna dokumentacija za podnošenje zahteva za turističku vizu:

  • Važeći pasoš sa najmanje šest (6) meseci važenja
  • Zahtev za izdavanje vize u dva primerka
  • Dve (2) fotografije veličine za pasoš
  • Kopija povratne avio karte
  • Adekvatna informacija u vezi smeštaja na Jamajci
  • Dovoljno sredstava u toku posete (oko 50 USD dnevno)
  • Cena turističke vize iznosi 45€ ukoliko preko agencije vršite rezervaciju smeštaja i avio karata.
  • Cena turističke vize iznosi 55€ ukoliko ne koristite usluge agencije za smeštaj i avio karte.

Podnosioci prijave kojima je potrebna viza:

  • moraju biti u poziciji da podrži sebe i zavisne
  • ne smeju biti osuđivani u stranoj zemlji za bilo koji zločin koji podleže izručenju, prema značenju datom u Aktima o izručenju 1870 i 1906
  • ne smeju biti predmet naloga za deportaciju koji je na snazi na osnovu Zakona o strancima, poglavlje 9 ili Uredbe kojom se regulišu prijem i deportacija stranaca (koja je sada povučena)
  • ne bi trebalo da im je zabranjeno sletanje od strane Ministra nacionalne bezbednosti i pravde
  • moraju biti u posedu vize, osim ako su izuzeti iz ovog zahteva pod bilo kojim od propisanih pravila
  • ako su ispod 18 godina starosti, a ne u pratnji roditelja ili staratelja, deca moraju imati pismenu potvrdu koja ukazuje da je njoj/njemu dozvoljeno da napusti zemlju
  • moraju da ispune i druge uslove koji su propisani

Rok za izdavanje vize je 5 radnih dana.
Konzulat Jamajke ne garantuje izdavanje vize za sve građane.