COVID 19 - Obaveštenje o radnom vremenu - Discovery Travel | Daleke destinacije | Avio karte | Leto 2019 | Zima 2019 |Discovery Travel

COVID 19 – Obaveštenje o radnom vremenu

Poštovani putnici,

usled novonastalih okolnosti i vanrednog stanja proglašenog na teritoriji R Srbije sa ciljem zaustavljanja epidemije Corona virusa – DISCOVERY TRAVEL Vas obaveštava da od 16.03.2020. godine privremeno obustavlja rad u poslovnici na adresi 27. marta 17-19, Beograd.

Bezbednost i zdravlje zaposlenih, njihovih porodica kao i svih sugrađana je na prvom mestu, kako bi sačuvali naše resurse u ljudstvu, kao i vaše zdravlje doneli smo sledeću odluku:
– Discovery Travel od 16.03.2020. godine do opoziva vanrednog stanja obaveštava Vas da ćemo proces rada agencije do daljeg prilagoditi situaciji i organizovati rad bez direktne šalterske prodaje shodno odredbama vanrednog stanja.
– Sva turistička putovanja ugovorena do 15.05.2020.god., odnosno do okončanja vanrednog stanja se otkazuju.
– Na osnovu trenutne situacije u saradnji sa Ministarstvom Turizma i YUTA-om utvrđene su mere koje će se preduzeti za već uplaćene aranžmane, i to:
Putnicima će biti ponuđeni sporazumni raskidi ugovora o putovanju uz obavezu organizatora putovanja da pruži uslugu u vrednosti uplaćenog putovanja u periodu od godinu dana od dana planiranog putovanja.

Stojimo vam na raspolaganju za pružanje informacija i rezervacija za letnju sezonu. Sva turistička putovanja ugovorena za letnju turističku sezonu 2020.g. realizovaće se u skladu sa ugovorom.
YUTA će u saradnji sa nadležnim Ministarstvom i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, početkom maja meseca dati dalje preporuke u vezi letnjih putovanja.

Budite sigurni da ćemo pomno pratiti situaciju i svakodnevno preduzimati potrebne mere.

I dalje smo dostupni za Vas, ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi vašeg aranžmana ili putovanja koje planirate, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila:

[email protected] i [email protected]

DEŽURNI TELEFONI (dostupni od 10 do 17h):

+381 (60) 3290 452
+381 (60) 3290 453

Želimo Vam dobro zdravlje i još puno lepih putovanja.

Ostanite zdravi! Ostanite kod kuće!

Hvala na razumevanju,

Vaš Discovery Travel

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 − nine =